Naviate Daylight

Naviate Daylight

Automatisér dagslysberegninger direkte i Revit med Naviate Daylight og optimer dine designbeslutninger omkring indendørs belysning.

Få kontrol over dagslysberegningen i BIM-modellen og træf bedre beslutninger om indendørs belysning, vinduer, døre og andre elementer, der påvirker daglyset i en bygning.

Save time

Spar tid...

Naviate Daylight gør det let at finde ud af om dine rum opfylder kravene i Bygningsreglementet med rapporter på dit eget sprog og tydelig farvemarkeringer i BIM-modellen 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data...

supporterer det danske Bygningsreglement § 379 i forhold til Dagslys og dermed regler og bestemmelser om dagslysforhold

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange...

Analyse af døre og vinduers placering i BIMmodellerne. Validering af dagslys i dit Revit-workflow og automatiske opdateringer

 

Specielt til arkitekter

Automatiserer kontrol af dagslyskrav på basis af lokale standarder. Angiv det krævede minimumsforhold mellem vinduesareal og gulvareal for hvert rum, hvorefter plug-ins automatisk kontrollerer, om rummet opfylder de specificerede krav. Få et hurtigt overblik over, hvor meget dagslys hvert rum får, vurderet ud fra glasarealet i alle forhængte facader og vinduerne i hvert rum. I Naviate Daylight bruges gulvarealet i alle definerede rum i modellen til at definere det nødvendige gulvareal til beregning af dagslysarealforholdet og for at få angivet de enkelte rums omgivende vægge, vinduer og ruder.

Anvendte standarder i Naviate Daylight

 • Norske regler: Byggteknisk forskrift § 13-7. Lys
 • Svenske regler: Boverkets byggregler § 6.322 Dagsljus, og SS 914201
 • Danske regler: Bygningsreglementet 2018 (BR18) § 18 1.2 
 • Hollandske regler: Bouwbesluit Afdeling 3.11 "Daglicht" i henhold til NEN 2057
 • LEED 2009 EQc8.1


Naviate Daylight supplerer Revit med funktioner til automatisk dagslyskontrol og understøttelse af beslutninger vedrørende dit integrerede BIM-design.

Book en gratis demo

Daylight

 • Scanner BIM-modellen og rapporterer overensstemmelse i forhold til minimumskravene om dagslysforhold

Produktivitet

 • Synkroniserer med Revits måleenheder
 • Tilføjer og gemmer automatisk værdier for dagslysarealforhold i hvert enkelt rum i Autodesk Revit-modellen

Samarbejde

 • Modtager oplysninger om krav til minimumværdier for dagslysarealforhold pr. rumareal
 • Bruger rummenes gulvarealer sammen med vinduer, døre og forhængte facaders glasarealer

Dokumentation

 • Viser resultatet af dagslysforholdet
 • Indsætter en dagslysindikator (Daylight Performance Indicator) på dashboardet til bygningens funktion (Building Performance Dashboard)

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landuse

Naviate Landuse er en løsning, der er udviklet til Revit. Den gør det ikke blot hurtigere at udarbejde projektdokumentation, men optimerer også arbejdsmetoderne. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

Læs mere
Løsninger

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Læs mere
Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere
Løsninger

iConstruct

iConstruct giver mange fordele indenfor sikkerhed, miljø, omkostning og planlægning, når du arbejder med BIM-projekter, og anvender Autodesk Navisworks til samarbejde og gennemgang.

Læs mere
Løsninger

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Læs mere
Løsninger

KnowledgeSmart

Maksimerer investeringsafkast ved at skabe nye effektivitetsgevinster. Aflever projekter indenfor tids- og budgetramme med dit mest effektive team nogensinde.

Læs mere
Løsninger

Meridian

Med Meridian kan du bedre udnytte tekniske data til praktiske formål og samtidig bevare kontrollen over data og sikre overholdelse af krav og standarder. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Electrical

Med de indbyggede standarder i Naviate Electrical kan elektroingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper ved at optimere arbejdsmetoder, så du hurtigere kan udarbejde projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Naviate HVAC & Plumbing

Med de indbyggede standarder i Naviate HVAC & Plumbing kan alle, der arbejder med design af systemer til varme, ventilation, aircondition og vvs, øge produktiviteten i BIM-projekter. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Structure

Med de indbyggede standarder i Naviate Structure kan bygningsingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper dig ved at optimere arbejdsmetoder og til hurtigere udarbejdelse af projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Navisworks

Produkterne i Autodesk® Navisworks® giver arkitekter, ingeniører og byggetekniske team større kontrol med projektforløbet frem til aflevering til bygherre.

Læs mere
Løsninger

Revit

Planlæg, design, konstruer og administrer bygninger med effektive BIM-værktøjer og funktioner i Autodesk Revit. Symetri rådgiver og underviser i brug af værktøjet.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere