Autodesk Docs

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Autodesk Docs | Autodesk Construction Cloud

Autodesk Docs er den del af Autodesk Construction Cloud platformen. Denne data management løsning gør samarbejdet nemmere i alle byggeriets faser for alle projektteams. I kan organisere, forbinde og dele dokumenter og data ét sted. Symetri rådgiver dig om, hvordan du tilpasser softwaren til dine forhold og projekter.

Fordele ved Autodesk Docs

2D & 3D

Modeller samles, linkes og deles for automatisk at kunne finde og udbedre kollisioner.

Link filer

Vedhæft dokumenter som referencer til RFI'er, møder, formularer og objekter for effektivisering.

Centralisering

Med en centraliseret liste kan I spore og løse kvalitetsproblemer på tværs af teams.

Omsætningsdokumentation

Generer nøjagtig og detaljeret omsætningsdokumentation med et enkelt klik for at få en opdateret registrering og udprint af et projekt.

Video om Autodesk Docs

 

Kontakt mig for mere information

Relaterede produkter


Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere