Byggeri og infrastruktur

Kundetilpassede BIM-løsninger til byggeri og infrastruktur

Øg din konkurrenceevne med en BIM-løsning fra Symetri

Efterspørgslen efter byggeri og infrastruktur nu og i fremtiden vil være drevet af urbanisering og miljøkrav. Det er krævende at holde sig skridtet foran konkurrenterne. Toneangivende og nyskabende aktører i byggebranchen må konstant øge effektiviteten, reducere ressourceforbruget og øge kvaliteten af deres arbejde på nye måder. Det kan lade sig gøre med den rigtige BIM-løsning fra Symetri.

Læs mere om de områder, som vi kan hjælpe dig indenfor. 

Med en BIM-løsning fra Symetri kan du:

Designe, visualisere og simulere

.... i én samlet model.

Tilføje detaljeret information

.... i modellen gennem hele projektforløbet.

Arbejde mere effektivt

.... med kortere gennemløbstider.

Udføre analyser

.... tidligt i processen og træffe bedre beslutninger. 

Gemme og senere

.... genbruge modelinformation.

Videreformidle data

.... og modelinformation.

Holde styr

.... på alle projektoplysninger.

Lettere styre logistikken

.... i et projekt.

Effektive BIM-løsninger

BIM er en intelligent, modelbaseret proces, der giver den nødvendige indsigt og viden til, at du kan gennemføre og håndtere projekter hurtigere, mere omkostningseffektivt og med mindre miljøpåvirkning. Med vores avancerede BIM-løsninger kan alle involverede parter i et projekt benytte og arbejde med de samme opdaterede data i hele projektets livscyklus. Arkitekter og ingeniører har længe været gode til at anvende BIM og de rigtige BIM-strategier. Efterhånden som flere og flere entreprenører, bygningsejere og -administratorer også tager BIM i anvendelse, bliver det lettere at optimere arbejdet undervejs i projektforløbet og gennem bygningens levetid. Med Symetri som betroet partner har mange virksomheder i byggebranchen formået at effektivisere arbejdsprocesserne, forbedre samarbejdet og skabe et bedre beslutningsgrundlag på et tidligere tidspunkt.

Plug-ins til Revit og Civil 3D er nøglen til succes

Vi har valgt at arbejde med software fra Autodesk. For at give dig et konkurrencemæssigt forspring har vi også udviklet vores egen teknologi i tæt samarbejde med vores kunder. Naviate fra Symetri er plug-ins til Revit og Civil 3D, der gør, at du kan spare tid, levere bedre kvalitet og arbejde mere effektivt. Med den rigtige BIM-løsning og rådgivning fra Symetri bliver det lettere for dig at levere innovativt bygningsdesign.​

Erfarne BIM-konsulenter

Vi kan hjælpe dig med at udvikle og forbedre dine design- og informationsmodeller med en høj grad af automatisering. Symetris løsninger og servicetilbud udvikles altid specifikt til din virksomhed. Vores BIM-konsulenter har stor erfaring og har gennem årene løst både små og store problemer for vores kunder. Vi er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Cases

Brandsikring i 3D handler om kundefordele

I 2021 begyndte Alexander Alniemi og hans kollegaer hos Brandprojektering Sverige AB at se nærmere på Naviate Bimfire (software til digital brandsikring). I dag - 2 år senere - er Brandprojektering AB en af de virksomheder, der er kommet længst med hensyn til brandsikring i 3D.

Læs mere

Udnyt fordelene ved BIM med klassifikation af data

Det nye OUH (Odense Universitetshospital) er hidtil det største nybyggede sygehusprojekt i Danmark. Det er et offentligt byggeri, hvilket betyder, at det for projektet er et lovkrav at BIM-modeller klassificeres jf. IKT-bekendtgørelsen 118 af 06-02-2013.

Læs mere

The City of Helsinki - Pioneers introducing BIM

When designing professional kitchens for the 650 professional and public kitchens in Helsinki, there was no doubt in the minds of the architects Seppo Kupari, the designer and Mikko Soininvaara, the BIM Manager from the city of Helsinki’s Public Works Department, that they had to make the transition from 2D to 3D and BIM.

Læs mere

Bluebeam sparer Pihl & Søn A/S for en masse tid!

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn har anvendt Bluebeam Revu igennem flere år. Løsningen hjælper dem både med at opnå tidsbesparelser og sikrer et vellykket samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. 

Læs mere

Ripellino ensures growth with BIM

When the architectural firm Alessandro Ripellino decided to take the step to BIM planning, in order to meet changing purchaser requirements, it was important to have a user-friendly platform and to be able to deliver high-quality projects in a short time.

Læs mere

KONTAKT OS

Udfyld formularen og angiv hvad din henvendelse drejer sig om.
Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.