Naviate Simple BIM

Naviate Simple BIM

Brugervenlige IFC-data og arbejdsgange. Opret modeller, der kun indeholder formålsbestemte data og nødvendige oplysninger.

Save time

Spar tid...

ved at tilføje data fra eksterne kilder, f.eks. analyseresultater eller detaljeret komponentinformation, i IFC-modeller

 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data...

ved kun at vælge de elementer i modellen, som du vil eksportere

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange...

ved at validere IFC-filerne i forhold til applikations- og projektkravene

 

Brugervenlige IFC-data og arbejdsgange

Bygningsinformationsmodeller indeholder store informationsmængder, der har stor værdi også for andre aktører i et byggeprojekt, men datamængden kan give anledning til tekniske eller procesrelaterede problemer. Det kan du nu undgå med Naviate Simple BIM, hvor du nemt kan oprette modeller, der kun indeholder de oplysninger, der er nødvendige til et bestemt formål.

Professionel administration af BIM-information

Ved udveksling af data i byggebranchen er det et krav, at den administrerede information er pålidelig og kvalitetssikret. Naviate Simple BIM er et BIM-redigeringsprogram, der omfatter de enkle, men avancerede, værktøjer, du skal bruge for at kunne administrere BIM-data med henblik på professionel udveksling af kvalitetsdata.

Administrer kun relevant information

Unødvendig information fører til unødvendige problemer. Med Naviate Simple BIM trimmer du modellen ved at fjerne objekter og egenskaber, der er unødvendige eller upålidelige. Det reducerer ikke blot IFC-modellen (med op til 90 %), men gør den også mere pålidelig. Samtidig ved du altid, hvad de modeller, du administrerer, indeholder, fordi du i Naviate Simple BIM kan få vist de objekter og egenskaber, du vil eksportere.

Anvend den rigtige BIM-grammatik

I en BIM-arbejdsgang, hvor der udveksles IFC-relateret information, er du nødt til at bruge grammatik, der forstås af det modtagende program. BIM-grammatik kan variere fra én applikation til en anden, hvis der f.eks. er tale om mængdeberegninger, interferenskontrol eller energianalyse. Som minimum kræves der den rigtige opsætning og de rigtige egenskaber for hver af de inkluderede objekttyper.

Naviate Simple BIM indeholder de værktøjer og funktioner, der sikrer, at grammatikken er korrekt, og du får skabeloner til eksport til andre systemer, f.eks. software til energianalyse.

Eksportér bedre IFC-filer

Når du er færdig med at redigere dine IFC-filer, kan du gemme den redigerede model fra Naviate Simple BIM i en ny, forbedret IFC-fil. Det betyder, at du kun udveksler relevante og godkendte data i den eksporterede model. I de fleste tilfælde er størrelsen på den nye IFC-fil kun en brøkdel af den oprindelige fil, og filen importeres langt hurtigere og renere i det modtagende program.

Er du interesseret i en demo?

Simple BIM

  • IFC-data
  • Arbejdsgang
  • Ryd op i BIM-modellen

Produktivitet

  • Fremstil korrekte IFC-filer til det pågældende formål

Samarbejde

  • Administration af BIM-information
  • Fjern unødvendige objekter og egenskaber
  • IFC-indstillinger

Dokumentation

  • Ryd op i et projekt

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landuse

Naviate Landuse er en løsning, der er udviklet til Revit. Den gør det ikke blot hurtigere at udarbejde projektdokumentation, men optimerer også arbejdsmetoderne. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

Læs mere
Løsninger

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Læs mere
Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere
Løsninger

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Læs mere
Løsninger

KnowledgeSmart

Maksimerer investeringsafkast ved at skabe nye effektivitetsgevinster. Aflever projekter indenfor tids- og budgetramme med dit mest effektive team nogensinde.

Læs mere
Løsninger

Naviate Electrical

Med de indbyggede standarder i Naviate Electrical kan elektroingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper ved at optimere arbejdsmetoder, så du hurtigere kan udarbejde projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Naviate HVAC & Plumbing

Med de indbyggede standarder i Naviate HVAC & Plumbing kan alle, der arbejder med design af systemer til varme, ventilation, aircondition og vvs, øge produktiviteten i BIM-projekter. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Structure

Med de indbyggede standarder i Naviate Structure kan bygningsingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper dig ved at optimere arbejdsmetoder og til hurtigere udarbejdelse af projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Navisworks

Navisworks® Manage-software hjælper arkitekter, ingeniører og byggetekniske teams med at levere projekter mere effektivt. Navisworks Manage indeholder værktøjer til kollisionskontrol og interferensstyring.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Zero

Naviate Zero gør det let at træffe bæredygtige materialevalg direkte i Revit-modellen. Brug LCA-beregneren, og få et overblik over CO2-udledningen.

Læs mere