Naviate Site & Landscaping

Naviate Site & Landscaping

Øg produktiviteten i dine LIM & BIM projekter med Naviate Site & Landscaping 
– det første Revit plugin designet specielt til landskabsarkitekter.

Naviate Site & Landscaping giver dig ekstra fordele og muligheder, der gør det lettere for dig at arbejde med Landskaber i Revit. Du får et miljø med indhold, værktøjer og arbejdsgange, der er fuldt tilpasset dit fagområde som landskabsarkitekt. Skabelonfilerne indeholder funktioner, symboler og linjestilarter samt planter og træer. Standardindstillinger og standardkonfigurationer er valgt med omhu for at sikre en positiv oplevelse, hvor alt fungerer optimalt.

Save time

Spar tid...

med Revit Toposurface – du kan justere topografiske overflader i forhold til objekter, placere punkter og justere objekter langs en valgt bane eller sti.

 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data...

ved at beregne, hvor meget jord der skal fjernes og fyldes på i dit landskabsdesign når som helst i projektet.

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange...

ved at eksportere dit design til et format, der kan bruges direkte af entreprenøren (KOF-eksport) – uden behov for fortolkning.

 

Udviklet til landskabsarkitekter

Vi har udviklet Naviate Site & Landscaping i nært samarbejde med vores kunder, der spiller en vigtig rolle, når det gælder design af projektskabelonfiler og de supplerende applikationer, der udgør fundamentet i Naviate Site & Landscaping.

Fuldt integreret med Revit-platformen

Naviate Site & Landscaping er fuldt integreret med Revit-platformen og understøtter det samarbejde, som BIM- og LIM-projekter giver mulighed for. Det gælder også de objekter, der er beregnet til design i 2D og 3D. Koncepter som detaljeringsniveau og materialedefinitioner følger almindelige standarder.

Understøtter BIM

Naviate Site & Landscaping understøtter de muligheder for samarbejde, der ligger til grund for BIM-teknologien. Det betyder bl.a. at funktioner og symboler i modulet er tilpasset kommunikation med andre Naviate-moduler og samarbejde med andre fagområder i et projekt.

Bestil en gratis demo

Site & Landscaping

 • Juster topografi
 • Jordflytning ("cut and fill")
 • Placer punkter
 • Juster i forhold til bane/sti

Produktivitet

 • Family Browser
 • Filtreringselementer
 • Farveelementer
 • CAD Tracker

Samarbejde

 • Import og eksport af Excel-filer
 • BCF Manager
 • IFC-indstillinger
 • Overførselsindstillinger

Dokumentation

 • Opdater projekt
 • Sheet manager
 • Udgivelse

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landuse

Naviate Landuse er en løsning, der er udviklet til Revit. Den gør det ikke blot hurtigere at udarbejde projektdokumentation, men optimerer også arbejdsmetoderne. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

Læs mere
Løsninger

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Læs mere
Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere
Løsninger

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Læs mere
Løsninger

KnowledgeSmart

Maksimerer investeringsafkast ved at skabe nye effektivitetsgevinster. Aflever projekter indenfor tids- og budgetramme med dit mest effektive team nogensinde.

Læs mere
Løsninger

Naviate Electrical

Med de indbyggede standarder i Naviate Electrical kan elektroingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper ved at optimere arbejdsmetoder, så du hurtigere kan udarbejde projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Naviate HVAC & Plumbing

Med de indbyggede standarder i Naviate HVAC & Plumbing kan alle, der arbejder med design af systemer til varme, ventilation, aircondition og vvs, øge produktiviteten i BIM-projekter. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Structure

Med de indbyggede standarder i Naviate Structure kan bygningsingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper dig ved at optimere arbejdsmetoder og til hurtigere udarbejdelse af projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Navisworks

Navisworks® Manage-software hjælper arkitekter, ingeniører og byggetekniske teams med at levere projekter mere effektivt. Navisworks Manage indeholder værktøjer til kollisionskontrol og interferensstyring.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Zero

Naviate Zero gør det let at træffe bæredygtige materialevalg direkte i Revit-modellen. Brug LCA-beregneren, og få et overblik over CO2-udledningen.

Læs mere