Landskabsdesign

BIM-løsninger udviklet til landskabsarkitekter

Fra 2D til 3D med BIM til landskabsdesign

I et landskabsprojekt er samarbejdet mellem landskabsarkitekten og de øvrige byggefaglige helt afgørende for projektets succes.
Derfor giver det også god mening, når de involverede parter arbejder i det samme miljø. Der er stor værdi i at have alle data i projektet samlet i én model med problemfri udveksling af data mellem fagdisciplinerne i realtid.
Landskabsarkitekter kan løse udfordringer nemmere og hurtigere via BIM. For udfordringerne kan løses 'på tegnebrættet' via feedback direkte i BIM-modellen. Og beslutninger kan træffes langt hurtigere end ved traditionelt kommunikation med 2D-tegninger.

Nedenfor kan du læse mere om vores løsninger, kurser og konsulentydelser rettet mod landskabsarkitekter.

Fordele ved BIM til landskabsarkitekter

Sparer tid i designprocessen

… med værktøjer tilpasset dit fagområde som landskabsarkitekt.

Øger samarbejdet

… i alle faser af BIM-projektet.

Optimerer designet

… ved at kombinere og sammenligne BIM-modeller.

Giver bedre data

… der kan anvendes af alle involverede parter i projektet. 

Revit gør det lettere at samarbejde

Hos Symetri anbefaler vi, at du anvender BIM-løsningen Revit, når du arbejder med landskabsdesign. Revit giver dig mulighed for at arbejde med landskaber i 3D og samarbejde digitalt i realtid i skyen. Løsningen understøtter projektsamarbejdet og hjælper den tværfaglige proces godt på vej.

Revit kursus for landskabsarkitekter

Vil du gerne lære at arbejde med landskabsprojekter i Revit?

Vi tilbyder et 3 dages grundkursus specielt udviklet til landskabsarkitekter. På kurset lærer du at anvende Revits værktøjer til landskaber - samt enkelte værktøjer fra Naviate Site & Landscaping.

Det første Revit plugin til landskabsarkitekter

Oplev hvordan du kan øge produktiviteten i dine LIM & BIM projekter med Naviate Site & Landscaping – det første Revit plugin designet specielt til landskabsarkitekter. Med Revit + Naviate Site & Landscaping får du en BIM-løsning med indhold, værktøjer og arbejdsgange, der er fuldt tilpasset dit fagområde som landskabsarkitekt.

Vil du høre mere om BIM-løsninger til landskabsdesign?

Kontakt os nedenfor.