Varjo

Varjo

Verdens mest avancerede VR/XR til industrielle formål

Varjos VR- og MR-produkter skaber helt nye muligheder for industriel udnyttelse med en opløsning svarende til det menneskelige øjes synsskarphed.

Når det gælder VR (virtual reality) og MR (mixed reality), byder Varjos produkter på en opløsning, der svarer til det menneskelige øjes synsskarphed, samt integreret registrering af øjets bevægelser og omfattende kompatibilitet med 3D-software m.m. Det åbner helt nye anvendelsesmuligheder i industrien, hvor man nu kan se og gøre ting, som ikke før har været mulige, og samtidig spare tid, penge og arbejdsindsats undervejs i processen.

Varjo – lad synet komme til sin ret

Varjo sætter helt nye standarder med denne VR-enhed, der som den eneste i verden har en opløsning på niveau med det menneskelige øjes synsskarphed. Varjos headset er udviklet specifikt til komplekse anvendelsesformål, hvor kun den allerbedste billedgengivelse er tilstrækkelig. Headsettet byder også på den mest avancerede, integrerede teknologi til registrering af øjets bevægelser og er desuden kompatibelt med de mest udbredte, professionelle 3D-softwareløsninger.

Varjo produkter:

Varjo har udviklet verdens mest avancerede, professionelle produkter, der gør det muligt at udnytte VR og XR (cross reality) i helt nye sammenhænge. Varjos VR-2, VR-2 Pro og XR-1 Developer Edition introducerer VR og MR med en opløsning, der modsvarer det menneskelige øje synsskarphed.

Verdens eneste løsning til fotorealistisk MR. Varjo XR-1 er en MR-udviklerenhed til ingeniører, forskere og industrielle designere, der udvikler det nyeste inden for virtuelle virkeligheder. Med fotorealistisk nøjagtighed i billedgengivelsen, ekstremt lav latenstid og integreret registrering af øjets bevægelser er XR-1 den eneste enhed, der for alvor er i stand til at blande en virtuel verden med virkeligheden. 


Verdens mest avancerede VR-enhed. Varjo VR-2 Pro sætter helt nye standarder for VR på professionelt niveau med en opløsning, der svarer til det menneskelige øjes synsskarphed, integreret 20/20 Eye Tracker™, avanceret integreret Ultraleap-registrering af håndens bevægelser samt understøttelse af SteamVR og OpenVR.

Med VR-2 kan du skabe, tilpasse og udforske i et virkelighedstro VR-miljø. Med en opløsning svarende til det menneskelige øjes synsskarphed, integreret registrering af øjets bevægelser og hidtil uset softwarekompatibilitet, som nu også omfatter SteamVR- og OpenVR-indhold, er VR-2 starten på en professionel virtuel virkelighed af en helt anden kaliber.

Kontakt os for mere information

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landuse

Naviate Landuse er en løsning, der er udviklet til Revit. Den gør det ikke blot hurtigere at udarbejde projektdokumentation, men optimerer også arbejdsmetoderne. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

Læs mere
Løsninger

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Læs mere
Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere
Løsninger

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Læs mere
Løsninger

KnowledgeSmart

Maksimerer investeringsafkast ved at skabe nye effektivitetsgevinster. Aflever projekter indenfor tids- og budgetramme med dit mest effektive team nogensinde.

Læs mere
Løsninger

Naviate Electrical

Med de indbyggede standarder i Naviate Electrical kan elektroingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper ved at optimere arbejdsmetoder, så du hurtigere kan udarbejde projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Naviate HVAC & Plumbing

Med de indbyggede standarder i Naviate HVAC & Plumbing kan alle, der arbejder med design af systemer til varme, ventilation, aircondition og vvs, øge produktiviteten i BIM-projekter. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Læs mere
Løsninger

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Structure

Med de indbyggede standarder i Naviate Structure kan bygningsingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper dig ved at optimere arbejdsmetoder og til hurtigere udarbejdelse af projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Navisworks

Navisworks® Manage-software hjælper arkitekter, ingeniører og byggetekniske teams med at levere projekter mere effektivt. Navisworks Manage indeholder værktøjer til kollisionskontrol og interferensstyring.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Naviate Zero

Naviate Zero gør det let at træffe bæredygtige materialevalg direkte i Revit-modellen. Brug LCA-beregneren, og få et overblik over CO2-udledningen.

Læs mere