Lumion

Lumion

Boligmiljøer. Naturskønne områder. Renderet på sekunder med Lumion fra Symetri.

Skab flotte renderinger på få sekunder

Med Lumion kan du som arkitekt hurtigt omdanne dine tegninger til flotte renderinger. Det er hurtigt og nemt gå fra en 3D-model til et færdigt resultat i fotografisk kvalitet. Giv tegningerne liv med realistiske træer, stilfulde effekter og tusinder af objekter og materialer fra indholdsbiblioteket.

Det kræver ikke et kursus at begynde at arbejde med Lumion. Du kommer hurtigt i gang ved at importere din 3D-model i Lumion. Indsæt objekter, materialer og tekstur, og få vist resultatet, efterhånden som arbejdet skrider frem.

Lumion er verdens hurtigste renderingssoftware til arkitekter, og du kan nemt formidle intentionen bag dit 3D-design med overbevisende billeder, virkelighedstro videoer og 360 graders panoramaer, der er optimeret til VR.


Oplev, hvordan Lumion fungerer

Fordelene ved Lumion

  • Visualiser: Visualiser dine 3D-design i en fotorealistisk eller konceptuel præsentation
  • Kommuniker: Kommuniker din vision, så dine klienter får en bedre forståelse af projektet og kan bidrage med deres feedback
  • Gennemgå: Gennemgå dine ændringer i designet med livstro materialer, kontekst og lysforhold
  • Koncept: Udnyt feedback til forbedring af designkonceptet med det samme. Visualiser, kommuniker, gennemgå – og gentag processen for at spilde mindst mulig tid på misforståelser parterne imellem.

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Læs mere