BIM Track

BIM Track

Kommunikationsplatformen til BIM-koordination

BIM-koordination på én samlet kommunikationsplatform

BIM Track leverer de grundlæggende oplysninger, der er forudsætningen for at løse koordinationsproblemer. Teamet kan kommentere problemer direkte i de programmer, de hver især arbejder med, og alle kan følge med i den løbende diskussion. Det er spild af tid og penge at opbevare data i silostrukturer. Du kan bruge BIM Track direkte i dine normale programmer eller i vores browserbaserede webplatform. Tovejsudveksling af data gør det muligt at diskutere problemer på tværs af forskellige platforme ved hjælp af BCF-filformatet, mens IFC-modeller kan importeres i BIM Tracks gratis webviewer, så problemer vises i deres rette sammenhæng, uden at det kræver kostbare softwarelicenser.

På basis af problemrelaterede metadata, f.eks. prioritet, team og zoner, kan du måle, hvordan det går med koordinationen uden at skulle bruge ekstra tid på det. Med den rette information kan du træffe de rigtige beslutninger og samtidig opnå bedre projektadministration.

 

Oplev BIM Track i praksis

 

 

Fordelene ved BIM Track

  • Omgående cloudbaseret samarbejde og kommunikation sikrer opdaterede data om problemer
  • Alle involverede parter har fuld adgang til projektet via den webbaserede platform
  • Der bruges mindre tid på at holde styr på problemer, når alle data er samlet ét sted
  • Kontekstbaserede arbejdsgange er direkte integreret med dit softwaremiljø
Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Business Area Director

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landuse

Naviate Landuse er en løsning, der er udviklet til Revit. Den gør det ikke blot hurtigere at udarbejde projektdokumentation, men optimerer også arbejdsmetoderne. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

Læs mere
Løsninger

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Læs mere
Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere
Løsninger

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Læs mere
Løsninger

KnowledgeSmart

Maksimerer investeringsafkast ved at skabe nye effektivitetsgevinster. Aflever projekter indenfor tids- og budgetramme med dit mest effektive team nogensinde.

Læs mere
Løsninger

Naviate Electrical

Med de indbyggede standarder i Naviate Electrical kan elektroingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper ved at optimere arbejdsmetoder, så du hurtigere kan udarbejde projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Naviate HVAC & Plumbing

Med de indbyggede standarder i Naviate HVAC & Plumbing kan alle, der arbejder med design af systemer til varme, ventilation, aircondition og vvs, øge produktiviteten i BIM-projekter. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Structure

Med de indbyggede standarder i Naviate Structure kan bygningsingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper dig ved at optimere arbejdsmetoder og til hurtigere udarbejdelse af projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Navisworks

Navisworks® Manage-software hjælper arkitekter, ingeniører og byggetekniske teams med at levere projekter mere effektivt. Navisworks Manage indeholder værktøjer til kollisionskontrol og interferensstyring.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere