Naviate Nexus

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

BIM software til data management i modeller og projekter 

Naviate Nexus skaber stor værdi i hele byggebranchens værdikæde fra tidlig skitse til FM (Facility Management), drift og vedligehold. Naviate Nexus kombinerer software, teknologier, standarter og aftaler med byggekomponentdata. Resultatet er bedre kommunikation og mere effektive arbejdsgange samt kvalitetsdata og overholdelse af IKT-krav.

Naviate Nexus er tilpasset danske og svenske standarder. I Danmark understøttes BIM7AA, FK, SfB samt CCS og CCI. I kan også benytte eget system og objektbibliotek, sålænge der benyttes samme struktur i projektet. 

Berig modelfiler og projekter med korrekt klassifikation i Naviate Nexus

Naviate Nexus er en brugervenlig, effektiv og sikker løsning til datastyring i 3D-modeller og projekter. En BIM-platform og portal i skyen, så data altid kan tilgås på byggepladsen, på kontoret eller på farten. Naviate Nexus hjælper med utvetydig kommunikation mellem alle på byggeprojektet. 

Hvis du vil opnå succes med BIM-data og høste gevinsterne, skal data struktureres i projektet og i 3D-modeller. Du kan nemt gøre dette ved at bruge en fælles standard. Med kortlægning af data i Naviate Nexus f.eks. ved hjælp af klassificering, typer og egenskaber kan man hurtigt få en fælles datastruktur for hele projektteamet. Faktisk kan du helt undgå manuelle - og meget tidskrævende - justeringsprocesser.

Centralt overblik og sikker datahåndtering 

Naviate Nexus Portal er din centrale BIM-hub og en sikker platform til håndtering af f.eks parametre og egenskaber. Du kan vælge hvor data skal komme fra og kombinere den med intelligent rollestyring, så du er sikker på at have et konsistent datagrundlag. Med et projektstyringspanel i cloud er data altid opdateret, og giver dig et komplet overblik over projektets status og BIM processen. Med Naviate Nexus sikre du, at syntakser anvendes korrekt, samt at de ligger i de rette parametre. Derfor er data altid klar til aflevering fra Naviate Nexus Portal. 

Tværfaglig BIM-software til kvalificering af data i modeller og projektdesigns

Naviate Nexus for Revit icon

 

Du kan arbejde med klassifikation direkte i BIM-modellerne med Naviate Nexus til Revit. Pluginet kan bruges med flere standarder samtidig og er bygget på principperne i CCS/CCI klassifikation samt andre internationale standarder med henblik på et fælles sprog og en metode til strukturering af data.

Læs mere om Naviate Nexus til Revit 

Naviate Nexus Connector icon

Naviate Nexus Connector er et program til at håndtere kommissionen mellem Revit og Nexus Portal, og med sin indbyggede browser er du altid logget ind og får direkte adgang til projekterne.

Læs mere om Naviate Nexus Connector

Naviate Nexus Portal icon

Standardiseret kommunikationsplatform til håndtering af klassifikationskoder og standardiserede egenskaber for alle, der arbejder med byggeri og infrastruktur. Baseret på kunderespons er portalen tilføjet ekstrafunktioner, så standardisering bliver en naturlig del af hele byggeprocessen og ikke kun et projektkrav. Naviate Nexus er en tværfaglig BIM-platform, så du kan nemt dele modeldata med andre faggrupper og derved reducere koordineringsopgaverne.

Læs mere om Naviate Nexus Portal

Kontakt mig for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Business Area Director

Fordele ved Naviate Nexus

Data er ensrettet

Med en fælles datastruktur i projekt og modeller bliver kommunikationen tydelig. Naviate Nexus forbedrer samarbejdet og sikrer optimale arbejdsprocesser for alle parter.

Kvalitetsikring

Mapping med klassifikation kvalitetssikrer data i byggeprojekter og er nemt for alle at arbejde med. Nexus under støtter alle danske klassificeringsstandarder - og firmaer kan også benytte eget system og objektbibliotek.

 

 

Data Management

Data er hurtigt tilføjet, kontrolleret & valideret, og altid tilgængelig i Nexus Portal. Med denne cloud-løsning kan data ses direkte i modellerne i portalen, hvor og når som helst.

Relaterede produkter