Installation og konfiguration

Installer din Autodesk-software korrekt

Optimer din softwareinvestering

Det kan være en tidskrævende og udfordrende opgave at installere Autodesk-software, da en enkelt softwarepakke kan tage op til 10 timer. Som en del af vores servicetilbud kan du derfor vælge at lade en certificeret tekniker installere og konfigurere din software. Dette inkluderer konfiguration af drivere og Windows-indstillinger samt kontrol af, at der ikke er ældre versioner af programmerne. De nyeste servicepakker og alt udstyr som printere og plottere installeres, konfigureres og testes ligeledes. Endelig sikrer teknikeren, at al Autodesk-software er implementeret og konfigureret i overensstemmelse med licensaftalen, så du er sikker på, at dine medarbejdere har adgang til de rigtige licenser, når de har brug for dem.

Fordelene ved vores installation og konfigurations-service

Du minimerer risikoen for fejl.

Du får en ordentlig overdragelse.

Du modtager dokumentationen.

Du får support på stedet.

The Symetri Way

The Symetry Way er den sikre vej fra installation til oplæring af medarbejdere, support på installationsstedet og senere opfølgning. Med The Symetry Way får du tilknyttet en konsulent med branchekundskab, der guider dig gennem hele processen fra start til slut og videre til senere opfølgning. Når du får assistance fra Symetri til installation af software, sikrer du, at dit softwaremiljø er optimeret til din virksomheds specifikke behov. Du minimerer risikoen for fejl og sikrer en dokumenteret overlevering, når installationen er fuldført. Vi tilbyder on-site support og sikrer, at projektet er implementeret korrekt og i overensstemmelse med de aftalte betingelser.

Glem ikke oplæring

Investering i oplæring og uddannelse er lige så vigtigt som investering i software. Symetri er Authorised Training Centre for Autodesk og kan tilbyde både skemalagte kurser samt skræddersyede firmakurser. Vi anbefaler, at kurset køres over flere  kursusdage, der kan fordeles efter dit behov.

Kontakt os