Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Autodesk BIM Collaborate | Autodesk Construction Cloud

Autodesk BIM Collaborate er en del af Autodesk Construction Cloud platformen. Det er et unikt samarbejdsværktøj i cloud, så I undgår en masse udfordringer i byggeprojekterne og i samarbejdet omkring designet. Projektmaterialet bliver overskueligt og gennemsigtigt for alle de involverede, så man bl.a. hurtigt kan se, hvad der er sket af ændringer siden sidst. Samarbejde på tværs af fagdiscipliner i byggeprojekter bliver nemmere, og man kan samarbejde effektivt i alle byggeriets faser på kontoret og på byggepladsen. Muligheden for løbende kollisionskontrol, koordinering omkring BIM-modellen på tværs af fagområder og visualisering af modellen ude på byggepladsen skaber øget bygbarhed. 

Integration med Navisworks og Revit gør det muligt for teams hurtigt at løse eventuelle kollisioner og komme i mål med en konstruktionsmodel.

Fordele ved Autodesk BIM Collaborate

Samarbejde

BIM teams arbejder synkroniseret og kan nemt koordinere i modeller, så I undgår dyre forhindringer, og kan aflevere til tiden og indenfor budget. 

Automatisering

Softwaren automatiserer gentagelser og giver dermed BIM teams tid til at fokusere på vigtigere opgaver med konstruktionen.

Datadreven

Unikke funktioner i softwaren gør det muligt for projektteamet at tage beslutninger baseret på data og analyser. 

Transparens

Hele projektteamet kan samarbejde i designet hvor som helst og når som helst med adgang til Revit, Civil 3D, and AutoCAD Plant 3D.

Kontakt mig for mere information

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Customer Development Manager

Relaterede produkter


Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere