Blog

Seneste blogs om om relevante emner indenfor byggeriet

Blog

Autodesk Flex

Autodesk Flex er en mulighed for betaling af Autodesk software efter behov. Men hvem er denne pay pr use metode egentlig relevant for, og hvordan fungerer den i praksis? Læs her hvordan Flex bedst anvendes, og hvordan du sammensætter den optimale lic ...

Læs mere
Blog

Autodesk Forma - en del af AEC Collection

Skab bæredygtige og innovative forslag til by- og boligudvikling med Autodesk Forma - løsningen som kan købes selvstændigt, og som du automatisk har adgang til via AEC Collection. Læs mere om alle de smarte designfunktioner og hvordan Forma integrere ...

Læs mere
Blog

Byg bedre sammen

Fordelene ved cloud-løsninger som f.eks. Autodesk Construction Cloud er mange, og potentialet bliver kun større. Bliv klogere på hvorfor og hvordan du bygger bedre med ACC-platformen.

Læs mere
Blog

Autodesk Construction Cloud

Byggeprojekter bliver mere og mere komplekse – fysisk, kommercielt, miljømæssigt og samfundsmæssigt. Det kan derfor give god mening at samle alle projektdata og processer på én brugervenlig platform.

Læs mere
Blog

Fremtidens byggeri skal være bæredygtigt

I marts 2021 fik Danmark en national strategi for bæredygtigt byggeri, vedtaget af et stort set enigt folketing. Vi giver her vores bud på, hvordan du bliver klar til at bygge mere bæredygtigt og overholde kommende lovkrav og certificeringer.

Læs mere