Solibri

Solibri

Verificer dine BIM-data og skab bedre designs.

Kvalitetsdata til alle

Med Solibri kan du samle, kontrollere og kvalitetssikre dine BIM-projekter. Løsningen hjælper dig med at opretholde den nødvendige kvalitet i modeller fra forskellige fagområder, så alle involverede parter kan arbejde effektivt sammen.
Hent en gratis trial af Solibri og oplev alle fordelene ved løsningen.


Oplev fordelene ved Solibri


Gør kvalitetssikring nemt med Solibri

Kvantespringet fra traditionelle metoder til BIM har gjort en kolossal forskel. Men hvis du skal have det optimale ud af dine BIM-modeller, er det afgørende, at dine data kan verificeres. På den måde kan du stole på, at de er nøjagtige og anvende dem effektivt i dine projekter. Samtidig er det vigtigt, at modellen kontrolleres, så den lever op til selv de skrappeste kvalitetskrav.

Områder hvor Solibri gør en forskel

BIM-koordination

– kvalitetssikring af dine BIM-projekter

Kombiner modeller fra forskellige fagområder og test den samlede model i forhold til BIM-krav og reglementer. 

 

Sørg for, at alle involverede parter i projektet, uanset hvor de befinder sig, har adgang til konsistente og opdaterede data. Det er nemt at visualisere og rapportere data samt sørge for, at problemer bliver løst.

 

Kontroller BIM-modellen gennem hele projektforløbet med fleksible og regelbaserede funktioner, der opfylder de skrappeste krav til kvalitetssikring og kvalitetskontrol.

Konstruktion

– bedre data giver bedre bygninger

Arbejd med kvalitetskontrollerede BIM-modeller og -oplysninger, der altid er korrekte og opdaterede. Undgå ubehagelige overraskelser, når byggeriet eller produktionen er sat i gang. Koncentrer dig i stedet om byggeriet eller produktionsprocessen.

Skær ned på overforbrug med nøjagtige og altid opdaterede mængdeangivelser. Du har adgang til de nødvendige data fra den validerede model, og kan nemt visualisere og rapportere alle nødvendige oplysninger.

Brug mindre tid på gennemgang og udbedringer i sidste sekund. Du får projektinformation, der kan benyttes når som helst og er sikker på, at alle involverede er opdateret.

Design

– en hyldest til bedre design

Sørg for, at dit geniale design er af den allerbedste kvalitet ved at kontrollere og korrigere det, før du leverer det videre. Slip for udbedringer og rettelser i sidste øjeblik, og glæd dig i stedet over, at du bliver kendt som den, der altid leverer et kvalitetsdesign.

Vær sikker på, at dine design opfylder BIM-krav, gældende reglementer og interne kvalitetsstandarder. Levér geometri og data, der er opdaterede, validerede og kvalitetssikrede.

Sammenlign modelgentagelser og udfør kollisionskontrol af dit design i forhold til andre fagområders modeller. Udnyt alle fordelene ved IFC, OpenBIM og problemfri CDE-integration.

Kontakt

Relaterede produkter