Tilskud til kurser

Økonomisk støtte til uddannelse

Tilskud til kurser indenfor byggeriet

Der er mange muligheder for at søge økonomisk tilskud til uddannelse og kurser inden for byggeriet. F.eks. har mange overenskomstområder tilknyttet en kompetenceudviklingsfond, som du kan søge støtte igennem. Beløbet vil afhænge af, hvilken overenskomst du er omfattet af.
Det kan også være en god idé at undersøge, om din fagforening tilbyder tilskud til uddannelse.

Symetri tilbyder både basis, udvidede og firmatilpassede kurser. Vi er autoriseret Autodesk kursuscenter og vores undervisere er alle certificerede og teknisk dygtige med en lang solid erfaring. 

Nedenfor ses en række fonde, som det er muligt at søge tilskud igennem:

Kompetencefonde.dk

Er du overenskomst-ansat i en virksomhed, der er medlem af Dansk Industri, Dansk Erhverv Arbejdsgiver eller Drivkraft Danmark har du mulighed for at søge om refusion for op til 10 dages selvvalgt uddannelse om året.

AL Efteruddannelse

Medarbejdere med minimum seks måneders anciennitet, ansat i en virksomhed under overenskomst mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk Metal, 3F – Faglig Fælles Forbund samt Blik- og Rørarbejderforbundet, har mulighed for at søge om tilskud til selvvalgt uddannelse.

IKUF

For at søge tilskud igennem Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) skal du have været ansat i minimum seks måneder, og din virksomhed skal være omfattet af bl.a. Industriens Overenskomst eller Industriens Funktionæroverenskomst.    

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om tilskud til vores kurser?
Kontakt os gerne.