Populære kurser

Kurser indenfor byggeriet

Kurser til ethvert behov indenfor byggeriet 

Symetri tilbyder et væld af kurser i Autodesk produkter, vores egne tekniske løsninger samt markedsledende løsninger fra andre leverandører. Der er både mulighed for klasseundervisning og virtuelle kurser. Og, ønsker du et skræddersyet firmakursus, kan det naturligvis også lade sig gøre.
Vores kurser foregår i vores kursuslokaler i København og Aarhus. 

Tag din kollega med på kursus og få 20% rabat

Hvis du tager en kollega med på et kursus, der varer mere end 2 dage, så får I 20% rabat. Kontakt os for mere info i formularen nedenfor. Vil du gerne opdateres om kommende kurser, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Fordele ved at uddanne sige

Øg effektiviteten i dine projekter

Arbejd mere hensigtsmæssigt og få mere tid til at være kreativ

Øg din egen værdi for virksomheden

Bliv førende indenfor dit felt

Klasseundervisning

Vores kurser varer typisk 1 til 5 dage. I vores kursuscentre er forholdene optimale, og du lærer at arbejde med de seneste softwareversioner og den nyeste teknologi.

Virtuelle kurser

Du kan følge flere af vores kurser virtuelt hjemmefra eller fra din arbejdsplads og stadig få det fulde udbytte. På vores virtuelle kurser er undervisningen interaktiv, og du har direkte adgang til vores undervisere, som er online under hele forløbet. Vi har begrænset deltagerantallet for at sikre, at du får maksimalt udbytte af dit kursus.

Firmakurser

Hvis du ønsker et skræddersyet kursus, skal du vælge et firmakursus, der kan tilpasses dine specifikke behov. Kurset kan afholdes i vores kursuscentre, virtuelt eller et helt andet sted. Du bestemmer hvordan kurset skal tilrettelægges.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores kurser?
Eller ønsker du at tage en kollega med på kursus og opnå 20% rabat?
Kontakt os gerne.