AutoCAD

AutoCAD

Et af verdens mest kendte CAD-programmer til alle former for design. 

Hvad er AutoCAD?

AutoCAD® er CAD-software (computer-aided design/computerstøttet design), som bruges af arkitekter, ingeniører og byggetekniske medarbejdere til oprettelse af nøjagtige 2D- og 3D-tegninger.

  • Tegn og design geometriske 2D- eller 3D-modeller med grundelementer, overflader og gitterobjekter
  • Indsæt noter i tegninger med tekst, dimensioner, henvisningslinjer og tabeller
  • Tilpas med apps og API’er

Arbejd hurtigere med specialiserede værktøjssæt

AutoCAD® omfatter branchespecifikke funktioner og biblioteker til arkitekttegning, maskinkonstruktion, elektrisk design og meget andet (disse værktøjssæt var tidligere separate AutoCAD-produkter). 

Du kan fuldføre designopgaver på en brøkdel af tiden. Du kan automatisere almindelige opgaver som at indsætte døre, generere styklister og oprette PLC I/O-tegninger. Få adgang til over 750.000 intelligente objekter og komponenter i branchespecifikke biblioteker.

 

Architecture-værktøjssæt
Hurtig udarbejdelse af arkitekttegninger og dokumentation med over 8.000 intelligente arkitekturobjekter. Automatiser grundplaner, sektioner, opstalter m.m.

Electrical-værktøjssæt
Over 65.000 intelligente elektriske symboler gør det hurtigere og mere effektivt at designe og dokumentere elektriske kontrolsystemer. Design panellayout og skematiske diagrammer.

Mechanical-værktøjssæt
Hurtigere produktdesign med funktioner til maskinkonstruktion og over 700.000 intelligente produktionskomponenter og -symboler. Automatiser opgaver som generering af maskinkomponenter og oprettelse af styklister.

Plant 3D-værktøjssæt
Opret P&ID’er hurtigt og effektivt, og integrer dem i anlægsdesignmodeller i 3D med branchespecifikke funktioner til anlægsdesign og -teknik. Du kan hurtigt oprette anlægslayout, skematiske diagrammer og meget andet.

MEP-værktøjssæt
Skitsér, design og dokumentér bygningssystemer med over 10.500 intelligente objekter til MEP-design (mekanisk, elektrisk og vvs).
Det er nemt at designe rør-, lednings- og kanalsystemer og elektriske kredsløb til bygningssystemer.

Map 3D-værktøjssæt
Planlægning og design forbedres, når der indarbejdes GIS- og CAD-data. Hold styr på spatiale data med standarddataskemaer, automatiserede forretningsgange og rapportskabeloner.

Raster Design-værktøjssæt
Konverter rasterbilleder til DWG™-objekter med værktøjssættets raster-til-vektor-funktioner. Det er nemt at redigere og rense rasterbilleder, når de konverteres til vektorbilleder i et velkendt AutoCAD-miljø.

 

Tag AutoCAD med dig overalt

Du kan få adgang til dine CAD-tegninger, uanset om du er ude på en byggeplads eller hos en kunde. Et AutoCAD abonnement giver adgang til AutoCADs web- og mobilapps.

AutoCAD-mobilapp
Se, rediger, kommenter og opret tegninger på en mobilenhed, når du er i felten eller på farten.

AutoCAD-webapp
Uden at skulle installere noget kan du logge på og se, redigere, kommentere og oprette tegninger i en fart i din lokale webbrowser.

 

Kontakt os for mere information

Vi gemmer dine personoplysninger for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi anvender dine data, og hvilke rettigheder du har.

Relaterede produkter