Forstå værdien af BIM

Hvad er BIM?

BIM er en forkortelse for Bygnings Informations Modellering. Der kan både referereres til BIM som en model og en integreret arbejdsmetode til at digitalisere byggeprocessen igennem hele byggeriets livscyklus. Som arbejdsmetode er BIM især praktisk i samarbejdet mellem rådgivere på byggeprojekter, hvor det kan give stor værdi at arbejde udfra samme proces og standarder. Med BIM-information som grundlag kan du give relevant feedback om mulige problemer med design eller projektstyring tidligere i processen og gennemføre byggeprojektet hurtigere, mere omkostningseffektivt og med mindre miljøpåvirkning.
Læs mere om Symetris BIM-ydelser indenfor Arkitektur, Ingeniørarbejde, Konstruktion og Infrastruktur.

Hvad er BIM-software?

Med BIM-software får alle involverede parter adgang til modeller og data, hvilket giver bedre overblik og indsigt i projektet. BIM-software gør, at projektteamet kan samarbejde bedre, da alle har adgang til de nyeste versioner af 3D-modeller, tegninger og specifikationer og derfor kan løse tidskrævende opgaver mere effektivt, Hos Symetri tilbyder vi en lang række BIM-løsninger. Fordelene ved disse løsninger er, at de kombinerer 2D-tegnniger, 3D-model, mængdeudtræk og layout i samme arbejdsgange og automatisk opdaterer databasen med alle informationer, hver gang der redigeres i projektet.

Klik nedenfor og læs mere om Symetris udvalgte BIM-software.
Tjek også gerne Symetris BIM kurser.

Med en BIM-løsning fra Symetri kan du:

Designe og visualisere

.... i en samlet model

Tilføje detaljeret information

.... i modellen gennem hele projektforløbet.

Arbejde mere effektivt

.... med kortere gennemløbstider.

Udføre analyser

.... tidligt i processen og træffe bedre beslutninger. 

Hvad er BIM-standarder?

BIM-standarder angiver en fælles referenceramme for arbejdet med BIM i hele den europæiske bygge- og anlægsbranche. Standarderne danner grundlag for de krav, der stilles til informationer og processer i byggeriprocessen og er med til at sikre muligheden for at kunne samarbejde med udenlandske aktører. Endelig kan standarderne anvendes som grundlag for udvikling af software-løsninger. BIM-standarderne er vigtige, fordi de giver entydighed og orden i en kompleks, digital byggeproces.

Få hjælp af Symetris BIM-konsulenter 

Hos Symetri er det vores opgave at hjælpe dig med at strømline arbejdsprocesserne og samarbejde bedre ved hjælp af BIM- løsninger. Vores dygtige og erfarne BIM-konsulenter kender dine daglige udfordringer og kan hjælpe med at maksimere afkastet af dine investeringer. Vores BIM-ydelser dækker alt fra planlægning og projektstart til design og projektlevering.

Kontakt os

Skriv en besked

Vil du vide mere om BIM?

Vi gemmer dine personoplysninger for at behandle din tilmelding. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har.