Naviate Traffic

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Til vejdesign direkte i Civil 3D

I Naviate Traffic kan du tegne færdselstavler, vejskilte og vejmarkeringer i et Civil 3D-miljø. 

Færdselstavler, vejskilte og de tilhørende oplysninger kan administreres som en gruppe. Derefter kan du kopiere, flytte eller ændre gruppen samlet som ét objekt. Færdselstavler, vejskilte og vejmarkeringer i et plan kan ændres til 3D-objekter med et klik på en knap og føjes til en terrænmodel til en avanceret visualisering. 

Hvis et markeret vejobjekt, f.eks. et fodgængerfelt, har tilknyttede færdselstavler, opdateres færdselstavlerne automatisk, når du ændrer fodgængerfeltet. Forbindelsen mellem færdselstavler, vejskilte og vejobjekter er dynamisk og effektiv. 3D-objekter opdateres automatisk, når der sker ændringer i planet. 

Hvis du flytter eller tilføjer en færdselstavle, opdateres dens position og de tilhørende oplysninger automatisk. Disse funktioner gør softwaren nem og uhyre effektiv at arbejde med. Du kan nemt flytte rundt på objekter, fordi du har et godt overblik over projektet og kan se ændringerne, når de sker. 

Du kan oprette rapporter, hvor oplysningerne om de valgte færdselstavler og vejskilte er vist grafisk eller som tekst, f.eks. ved angivelse tavlens navn og placering. 

Bestil tid til en demonstration

Traffic

  • Færdselstavler 
  • Vejmarkeringer 
  • Vejskilte

Produktivitet

  • Opret underliggende overflader 
  • Opret hældnings- og skråningsmønstre 
  • Opret koordinatmarkører 

Samarbejde

  • Naviate-egenskaber 
  • Project 
  • Find og erstat koder og værdier fra underenheder 

Dokumentation

  • Eksportér tabeller til CSV 

Save time

Spar tid... 

med kommandoer til opdatering af samlinger i flere filer på én gang 

 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data... 

med dynamiske tabeller til alle færdselstavler 

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange... 

med store biblioteker med færdselstavler 

 

Relaterede produkter


Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Læs mere