Naviate Zero

Naviate Zero

Naviate Zero gør det let at træffe bæredygtige materialevalg direkte i Revit-modellen. Brug LCA-beregneren, og få et overblik over CO2-udledningen.

Beregn CO2-aftrykket af dine materialevalg

Naviate Zero beregner CO2-udledning relateret til råmaterialer, transport og fremstilling i byggeprocessen. LCA-beregneren hjælper med at vurdere CO2-aftrykket for hele bygningen baseret på de valgte materialer, hvilket gør det muligt at træffe miljøvenlige beslutninger i de tidlige faser af projektet.

Generated by Embed Youtube Video online

Naviate Zero og Autodesk Revit 

Naviate Zero integreres problemfrit med Autodesk® Revit® og øvrige Naviate-løsninger. Ved at kombinere Naviate med Revit sikrer du, at du arbejder mere effektivt i din BIM-model. Med Naviate Zero kan du allokere ressourcer til elementer i en model, visualisere CO2-beregninger og overføre til One Click LCA med et enkelt klik.

Naviate Zero er tilpasset det danske marked

For at få den eksakte beregning af CO2-udledningen og GWP (global warming potential) for dit byggeprojekt, skal du vælge land og enhed for alle kategorier. Det sikrer, at beregningerne er præcise og tilpasset lokale forhold.

KONTAKT OS

Udfyld formularen og angiv hvad din henvendelse drejer sig om.
Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.