Symetris ledelse

Jens Kollserud

Jens Kollserud

Chief Executive Officer
Jens blev ansat i Symetri som Business Unit Manager i 2009 og har siden haft forskellige poster i virksomheden, inden han i 2016 blev udnævnt til CEO. Jens er en erfaren leder, som i over 20 år har stået i spidsen for internationale teams, hvor han har haft ansvaret for at skabe vækst. Som CEO for Symetri har Jens ansvaret for virksomhedens overordnede drift og udvikling. Jens kan lide at udfordre folk - og står ikke tilbage for selv at lade sig udfordre af andre.
Trude Berg

Trude Berg

Chief Brand Officer
Trude har været ansat hos Symetri siden 2012, og blev i 2015 udnævnt til Marketing Director. Hun har siden arbejdet med centralisere, modernisere og strømline marketingorganisationen. Hendes nuværende fokus at brande Symetri globalt som thought leader og leverandør af avancerede brancheløsninger. Trude er med sit engagement og over 30 år i softwarebranchen en effektiv problemknuser, der er meget bevidst om, at teamwork er nøglen til succes.
Sveinung Vik

Sveinung Vik

Chief Financial Officer
Sveinung blev ansat i Symetri i 2014 og har været Finance Director siden 2017. I alle årene har han været primus motor bag flere større ændringer og omlægninger af organisationen. Sveinung er med sin erfaring ekspert i at implementere strategiske ændringer og skabe de rette betingelser for langsigtet vækst. Han lægger stor vægt på at modernisere arbejdsgange og skabe gode relationer til andre.
Mikko Viertola

Mikko Viertola

Chief Technology Officer
Mikko har været ansat hos Symetri siden 2011. Efter at have stået i spidsen for Symetris Manufacturing Business Unit i flere år, blev han i 2020 udnævnt til Director for Symetri Technology Unit. Her er han ansvarlig for et globalt team af specialister, der har til formål at levere intelligente løsninger til industrien. Mikko har i over 25 år arbejdet med forretningsudvikling i industrivirksomheder, og han er en ildsjæl, når det handler om at hjælpe kunder med at nå deres mål gennem effektiv udnyttelse af førende digitale løsninger.
Johan Lundqvist

Johan Lundqvist

Chief People Officer
Johan blev ansat som HR Director i Symetri i 2020. Johan har stor erfaring med HR og assisterer den øverste ledelse med retningslinjer for såvel ledere som medarbejdere. Han har fokus på at videreudvikle og styrke virksomhedskulturen – the Symetri Way – og finjustere Symetris medarbejderteam, så opgaverne løses hensigtsmæssigt og effektivt. Ifølge Johan er det mennesker, der skaber succes, og han går derfor højt op i at skabe de bedste betingelser for, at ledere og medarbejdere kan udvikle sig og skabe bedre resultater.
Raymond Paulsen

Raymond Paulsen

Chief Revenue Officer, Autodesk
Raymond blev ansat i Symetri i 2001 og blev Director for Autodesk Business i 2017. Inden Raymond kom til Symetri, drev han sin egen virksomhed i otte år. Hans baggrund har givet ham et indgående kendskab til alt, der har med Autodesk at gøre. I dag er han ansvarlig for Symetris globale Autodesk-aktiviteter, og ifølge ham, er det en forudsætning for succes, at man omgiver sig med kompetente folk, der kan tænke innovativt.
Fredrik Andersson

Fredrik Andersson

IT Director
Fredrik startede som teamleder i Symetris IT-afdeling i 2018. I 2020 blev han IT Director med fokus på udvikling af Symetris interne IT-team. Med sin baggrund inden for IT- drift og levering af IT-løsninger formår han altid at udvikle IT-processer, der understøtter forretningsgange, leverer KPI'er og strømliner eksisterende arbejdsgange. I Fredriks tilfælde er kollegerne hans kunder, og han sætter en ære i at hjælpe dem bedst muligt ved at levere effektive og dynamiske løsninger.
Per Carlsson

Per Carlsson

Senior Director Nordics, Building & Infrastructure
Per har arbejdet for Symetri siden 2008, hvor han har beklædt flere lederposter. I dag er han ansvarlig for Symetris salg og aktiviteter inden for byggeri og infrastruktur i de nordiske lande. Per har over 20 års erfaring fra softwarebranchen og har en stærk tro på, at digitalisering er svaret på udfordringer som urbanisering og krav om bæredygtighed.
Anders Mellingen

Anders Mellingen

Senior Director Nordics, Product Design & Lifecycle
Anders blev ansat i Symetri i 2000. Han var i mange år Business Area Manager for Manufacturing i Norge, før han i 2020 fik posten som Director for Nordic Manufacturing Business Unit. Anders trækker på mere end 25 års erfaring inden for såvel tekniske områder som salg af komplekse løsninger og har i de seneste årtier bidraget betydeligt til udviklingen af Symetri og Manufacturing området.
Anders Jacobsson

Anders Jacobsson

Chief Operating Officer
Anders blev ansat som COO i 2022 og har mere end 20 års erfaring fra stillinger som CEO og Senior Vice President i software- og ingeniørrelaterede virksomheder. Han har en solid ledelsesmæssig track record med stærke økonomiske resultater og en kæmpe passion for medarbejdere og kunders succes. Anders stræber efter at opbygge stærke relationer og bidrage til, at folk arbejder smartere og mere bæredygtigt.
John Bartle

John Bartle

Senior Director, UK
John med Autodesk siden 1989 og blev Director for Symetri's UK Business unit i 2021. Med en baggrund indenfor maskinteknik og mange års erfaring som teknisk chef samt administrerende direktør er John dygtig til at lede den britiske forretningsenhed. Hans mål er at hjælpe sit team såvel som Symetris kunder med at nå deres sande potentiale.