CO2 optimeret design

Værktøjer til reduktion af CO2

Planlægningsværktøjer i de tidlige faser i byggeriet hjælper dig med at forstå og vurdere CO2 fælder relateret til materialevalg. Værktøjerne giver dig samtidigt mulighed for at re-vurdere, hvordan du bygger.

Senere i projektet er mulighederne for at påvirke CO2-aftrykket mindre, men stadig markant, hvis man designer smart. For eksempel ved optimering af bygningsform, reduktion af energiforbrug samt brug af bæredygtige materialer og modificerbare planløsninger.

Symetris ydelser indenfor bæredygtighed inkluderer software som Naviate Zero, One Click LCA og Autodesk Forma samt rådgivning, der hjælper dig gennem hele byggeprojektet.

Naviate Zero

Med Naviate Zero kan du som Revit-bruger træffe intelligente, bæredygtige materialevalg i din model. Du har adgang til et omfattende bibliotek af EPD'er fra One Click LCA - og sparer tid ved nemt at kunne knytte dem til element-typer eller lag (materialer) og se konsekvensen direkte i modellen.

One Click LCA Carbon Designer 3D

Reducer miljøpåvirkningen, før du begynder at tegne, og spar tid på C02-beregninger. Visualiser miljøpåvirkningen af dine designvalg på få minutter og vind flere projekter ved at optimere miljøpåvirkningerne i byggeriet livscyklus.

One Click LCA

One Click LCA er brugervenligt software til livscyklusvurdering (LCA), der hjælper dig med at beregne og reducere miljøpåvirkningerne af dine bygninger, infrastruktur- og renoveringsprojekter. Løsningen giver dig samtidigt mulighed for at generere og udgive tredjepartsverificerede EPD'er.

Autodesk Forma

Autodesk Forma (tidligere Spacemaker) er cloud-baseret AI-software, der giver arkitekter, byplanlæggere og ejendomsudviklere mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Services

Vi har ekspertisen til at hjælpe virksomheder med at analysere og træffe informerede beslutninger omkring bæredygtighed igennem hele projektets livscyklus - fra idé til detaljeret design, indkøb, brug samt nedrivning og genbrug af materialer.

Vil du høre mere om CO2 optimeret design?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Vi gemmer dine personoplysninger for at behandle din henvendelse. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har.