CO2 optimeret design

Værktøjer til reduktion af CO2

Planlægningsværktøjer i de tidlige faser i byggeriet hjælper dig med at forstå og vurdere CO2 fælder relateret til materialevalg. Værktøjerne giver dig samtidigt mulighed for at re-vurdere, hvordan du bygger.

Senere i projektet er mulighederne for at påvirke CO2-aftrykket mindre, men stadig markant, hvis man designer smart. For eksempel ved optimering af bygningsform, reduktion af energiforbrug samt brug af bæredygtige materialer og modificerbare planløsninger.

Symetris ydelser indenfor bæredygtighed inkluderer software som Naviate Zero, One Click LCA og Autodesk Forma samt rådgivning, der hjælper dig gennem hele byggeprojektet.

Naviate Zero

Med Naviate Zero kan du som Revit-bruger træffe intelligente, bæredygtige materialevalg i din BIM-model. Du har adgang til et omfattende bibliotek af EPD'er fra One Click LCA - og sparer tid ved nemt at kunne knytte dem til element-typer eller lag (materialer) og se CO2-konsekvensen af dine materialevalg direkte i modellen.

One Click LCA

One Click LCA er brugervenligt software til livscyklusvurdering (LCA), der hjælper dig med at beregne og reducere miljøpåvirkningerne af dine byggeprojekter. Løsningen giver dig samtidigt mulighed for at generere og udgive tredjepartsverificerede EPD'er.

Med One Click LCA Carbon Designer kan du yderligere visualisere miljøpåvirkningen af dine design-valg i hele byggeriet livscyklus.

Autodesk Forma

Autodesk Forma (tidligere Spacemaker) er cloud-baseret AI-software, der giver arkitekter, byplanlæggere og ejendomsudviklere mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Services

Vi har ekspertisen til at hjælpe virksomheder med at analysere og træffe informerede beslutninger omkring bæredygtighed igennem hele projektets livscyklus - fra idé til detaljeret design, indkøb, brug samt nedrivning og genbrug af materialer.

Vil du høre mere om CO2 optimeret design?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.