Firmakursus

Et af de største succeskriterier for implementering af software er, at det fungerer optimalt i brugernes hverdag. Den bedste måde at opnå dette på, er ved at give brugerne en fælles indføring i, hvordan man i afdelingen ensartet og mest effektivt benytter programmerne. Det er her firmakurset har stor effekt.

Kursusindhold:
Agendaen for firmakurset aftales mellem jer og vores konsulent. På den måde sikrer vi, at kursusindholdet er skræddersyet til netop jeres behov og niveau. Kursets indhold kan både være fra et specifikt modul eller indeholde funktioner fra dit program.

Målsætning:
Som bruger får du dels ny viden om det program, du arbejder med i det daglige. Du får ligeledes sparring og udveksling af idéer samt en ensartet måde at arbejde på. Faktorer, som alle er med til at gøre arbejdsgangen i det daglige mere effektiv.

Kommende kursusdatoer

Der er ingen planlagte datoer for dette kursus.

Vi har ikke planlagt nogen datoer for dette kursus. Du kan registrere din interesse, så giver vi besked, så snart det næste kursus afholdes.

Din interesse er registreret.

Din interesse er registreret.

Registrer din interesse

Ved at indsende denne formular accepterer du vores Privacy Policy og giver os lov til at gemme oplysninger, som du leverer (dvs. info om allergier eller lignende).