Symetri Visualisation table

Du kan præsentere og sælge din idé med én løsning, og involvere alle projektdeltagere i design- og beslutningsprocessen.

Med Symetri Visualisation Table er kunder, designere og ledelse ikke længere bare tilskuere til processen, men kan selv deltage i den interaktive kommunikation på basis af virtuelle 3D-modeller. De kan gå en tur gennem et hus, der endnu kun er planlagt, eller de kan sætte sig ind i en bilmodel, som måske vil se dagens lys engang i fremtiden. Intelligent teknologi sørger for, at brugere uden de store tekniske kompetencer kan arbejde med objekterne i et miljø, der minder om et computerspil.

Man kan skabe interaktive applikationer uden at have erfaring med programmering, og det er lige så nemt at planlægge og præsentere bygninger og projekter som at spille et computerspil. Symetri Visualisation Table er et effektivt hjælpemiddel for arkitekter, ejendomsudviklere, bygningsingeniører, designere, konstruktører, bildesignere og andre, der gerne vil kunne præsentere deres idéer med flere finesser end det, som en traditionel produktpræsentation giver mulighed for.

Med Visualisation Table kan du

  • nemt inddrage kunder, beslutningstagere og projektpartnere i design- og beslutningsprocessen
  • skabe interaktive applikationer uden at have erfaring med programmering
  • præsentere dine projekter interaktivt, sammenhængende og overbevisende for forskellige projektgrupper
  • vælge mellem forskellige fremvisnings- og navigationsmuligheder
  • kommunikere interaktivt ved hjælp af 3D-modeller
  • arbejde i programmer, der er fuldkommen kompatible med Visualisation Table, f.eks. Autodesk Navisworks, Unity3D og SketchUp

Kontakt os for mere information

Martin Saldert

Martin Saldert

Visualisation Expert

Relaterede produkter