Kursusinformation

Information om Symetris kurser

Information om vores kurser

Kursusindhold
Symetri tilbyder kurser i Autodesk produkter, vores egne tekniske løsninger og markedsledende løsninger fra andre leverandører. 
Vores kurser er opdelt i moduler. Det giver dig mulighed for at vælge de moduler, som passer bedst til dit faktiske behov. Du kan til enhver tid tilmelde dig enkelte eller flere moduler uafhængig af hinanden. 

Om underviserne
Vores undervisere er alle certificerede og teknisk dygtige med en lang og solid erfaring.

Vores kursuscentre
På vores kursuscentre i København og Aarhus arbejder vi med de nyeste programversioner og den seneste teknologi for at kunne give vores kursusdeltagerne så gode forudsætninger som overhovedet muligt.

  • Du kan finde adresse og kort til vores kursusfaciliteter i København her
  • Du kan finde adresse og kort til vores kursusfaciliteter i Aarhus her.

Information om COVID-19
Vi følger vejledningen fra Sundhedsstyrelsen og har implementeret udvidede rengøringsrutiner af vores kursusfaciliteter. Vi har samtidigt slået to kursuslokaler sammen, så der er god afstand mellem kursisterne. Der er max 6 deltagere på vores kurser.

Kursustype

Klasseundervisning 
Disse kurser følger en fast kursusplan og er rettet mod optil seks kursusdeltagere. Symetris klasseundervisning foregår i et fuldt fokuseret indlæringsmiljø, hvor du får maksimal udbytte af din kursusinvestering. Hver kursusdeltager arbejder ved en computer med de nyeste programversioner installeret. 

Virtuelle kurser
På vores virtuelle kurser er undervisningen interaktiv, og du har direkte adgang til vores undervisere, som er online under hele forløbet. For at sikre, at du får maksimalt udbytte af dit kursus, deltager der max 6 personer pr. gang.

Firmakurser
Vores firmakurser kan afholdes i vores kursuscentre, virtuelt eller et helt andet sted. Kursusindholdet tilpasses jeres ønsker og specificeres, når kurset bestilles. Deltagerne får en klar opfattelse af, at kurset er målrettet efter deres behov, og de kan selv være med til at udforme indhold og problemstillinger på forhånd. 

Vilkår

Tilmelding og betaling
Du tilmelder dig de skemalagte kurser i kursuskalenderen, hvor du også finder information om kursusgebyrer, kursusmateriale, frokost og kaffepauser. Alle priser angives ekskl. moms. Når du har tilmeldt dig, sender vi en bekræftelse pr. mail. Ca. 2-3 uger før kursusstart sender vi dig en bekræftelse på, at kurset vil blive afholdt. Hvis du har ønsker om speciel kost eller andet, bedes du kontakte os i god tid før kursusstart. Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset i tilfælde af for få tilmeldte.

Framelding
Du kan framelde dig et kursus uden beregning senest tre uger før kursusstart. Ved senere framelding opkræver vi halvdelen af kursusgebyret. Hvis du framelder dig kurset inden for 5 arbejdsdage før kursusstart, opkræver vi hele kursusgebyret. Du har ret til at overlade din plads på kurset til en anden, men du bedes underrette os om dette før kursusstart.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kurser?
Eller ønsker du at tage en kollega med på kursus og opnå 20% rabat?
Kontakt os gerne.