Naviate Bimfire

Naviate Bimfire

Naviate Bimfire er et Revit-plugin til brandsikring, som gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere sikkert.

Revit-plugin og BIM-værktøj til brandsikkerhed

Tag fuld kontrol over brandsikringen i BIM-modellen. Naviate Bimfire (tidligere Bimfire Tools) er et Revit-plugin, der gør det muligt at integrere brandsikkerhedsinformation direkte i BIM-processen i en digital arbejdsgang. Naviate Bimfire tilføjer den funktionalitet, der er specifik for brandsikringsstyring i Autodesk Revit. Det er intuitivt og nemt at komme i gang. 


Naviate Bimfire er udviklet til brandingeniører og arkitekter

Naviate Bimfire gør det muligt at optimere brandsikkerheden i bygninger med korrekte krav til objekter. Dette smarte BIM-værktøj er udviklet specielt til brandingeniører og arkitekter med fokus på brandsikring. Tag skridtet til BIM og 3D, og ​​få en tydeligere rolle i ingeniørteamet. Levér en brandsikringstegning, hvor arkitekter og designere overfører korrekte brandsikringsdata til deres modeller med et tryk på en knap.

Fordele ved Naviate Bimfire

Altid opdateret

Med Update Visualize har du altid opdateret data fra A-modellen.

Tydelige krav

Tydeliggør brandingeniørens krav i projekteringen.

Enkel arbejdsgang

Opret nemt visuelle brandsikringsmodeller i en enkel arbejdsgang.

Kvalitetstjek

Kommuniker med designteamet om korrekte krav til objekter i brandsikringstegningen.

Brandsikkerhedsinformation i BIM-modellen 

Ved at eje dine egne BIM-data får du som brandingeniør eller arkitekt med fokus på brandsikring en tydeligere rolle i designteamet. Kvalitetstjek og anmeldelser forenkles, når du arbejder i samme miljø som andre. Koordinering og informationsudveksling vil blive meget mere effektiv, og fejlkilder og dobbeltarbejde vil blive elimineret. Brandoplysninger indtastes og opdateres ét sted af brandsikrings-eksperten selv.

Planlægger du at arbejde digitalt med brandsikring, men er usikker på, om det er det rigtige for dig? Se denne video (på engelsk) og hør hvordan du kommer videre.

Bimfire Profile: Optimer dine brandtegninger i Bluebeam

For dig, der arbejder i Bluebeam tilbyder vi Bimfire Profile (tidligere Bimfire Tool Chest) som et add-on. Bimfire Profile forbedrer arbejdsgangen og giver hele virksomheden de samme forudsætninger for at levere professionelle tegninger i 2D med alle Bimfires symboler og i henhold til den danske ISO-standard.

Sådan anvender kunderne Naviate Bimfire

Det var i 2021, at Alexander Alniemi og hans kolleger hos Brandprojektering Sverige AB begyndte at se nærmere på Naviate Bimfire. I dag - knap et år senere - er Brandprojektering AB en af de virksomheder, der er kommet længst med hensyn til brandsikring i 3D.

Kontakt os og hør mere om Naviate Bimfire

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Landuse

Naviate Landuse er en løsning, der er udviklet til Revit. Den gør det ikke blot hurtigere at udarbejde projektdokumentation, men optimerer også arbejdsmetoderne. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Traffic

Få et omfattende bibliotek med færdselstavler og et dynamisk værktøj, så du kan udarbejde dine egne vejskilte. Dynamiske vejmarkeringer oprettes med udgangspunkt i objekter, der oprindeligt er oprettet i Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Nexus

Naviate Nexus er cloud BIM software til byggeindustrien, og et plugin til Autodesk Revit. Skab dine 3D-modeller, klassificer al byggedata efter fælles standarder i Nexus og del med projektgruppen. 

Læs mere
Løsninger

BIM 360

BIM 360™ construction management software enables almost anytime, anywhere access to project data throughout the building construction lifecycle.

Læs mere
Løsninger

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Læs mere
Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere
Løsninger

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Læs mere
Løsninger

KnowledgeSmart

Maksimerer investeringsafkast ved at skabe nye effektivitetsgevinster. Aflever projekter indenfor tids- og budgetramme med dit mest effektive team nogensinde.

Læs mere
Løsninger

Naviate Electrical

Med de indbyggede standarder i Naviate Electrical kan elektroingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper ved at optimere arbejdsmetoder, så du hurtigere kan udarbejde projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Naviate HVAC & Plumbing

Med de indbyggede standarder i Naviate HVAC & Plumbing kan alle, der arbejder med design af systemer til varme, ventilation, aircondition og vvs, øge produktiviteten i BIM-projekter. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Landscape

Design omgivelser mere effektivt med beregningsmetoder til store datamængder samt visuelle stilarter og skabeloner. Naviate Landscape er designet specielt til landskabsdesignere og ingeniører og interagerer med Civil 3D.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Road

Få adgang til skabeloner og indstillingsfiler, der opfylder lokale standarder, og anvend funktioner, der gør det endnu mere effektivt at arbejde med Civil 3D. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Structure

Med de indbyggede standarder i Naviate Structure kan bygningsingeniører øge produktiviteten i BIM-projekter. Pluginet til Revit hjælper dig ved at optimere arbejdsmetoder og til hurtigere udarbejdelse af projektdokumentation. 

Læs mere
Løsninger

Navisworks

Navisworks® Manage-software hjælper arkitekter, ingeniører og byggetekniske teams med at levere projekter mere effektivt. Navisworks Manage indeholder værktøjer til kollisionskontrol og interferensstyring.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere
Løsninger

Naviate Zero

Naviate Zero gør det let at træffe bæredygtige materialevalg direkte i Revit-modellen. Brug LCA-beregneren, og få et overblik over CO2-udledningen.

Læs mere