Virtuelle kurser

Online undervisning

Online kurser

Det skal være nemt at lære, og du kan derfor følge flere af vores kurser virtuelt hjemmefra eller fra din arbejdsplads.
På vores virtuelle kurser er undervisningen interaktiv, og du har direkte adgang til vores undervisere, som er online under hele forløbet.
For at sikre, at du får maksimalt udbytte af dit kursus, deltager der max 6 personer pr. gang.

Fordele ved virtuelle kurser hos Symetri

Interaktiv undervisning

Vores erfarne underviser gennemfører kurset live i et virtuelt klasseværelse, hvor der indgår skærmdeling, spørgsmål opgaver og diskussioner.

Individuelt fokus

I det virtuelle klasseværelse har underviseren lejlighed til at koncentrere sig om enkelte deltagere nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse.

Praktisk undervisning

På vores virtuelle kurser får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse.  Du arbejder med praktiske øvelser gennem hele det virtuelle kursusforløb.

Få deltagere

Der er i gennemsnit fire og maksimalt seks deltagere på hvert kursus.

Sådan foregår undervisningen

Undervisningen på vores virtuelle kurser tager som regel en dag. Da vi ved, at det kan være anstrengende at se på en skærm i lang tid, har vi delt kurset op i kortere, individuelle sessioner. Der er en pause hver time, og vi holder lang frokostpause, så du lettere kommer igennem en undervisningsdag med koncentrationen i behold.
På det virtuelle kursus får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse. 

Vores undervisere

Vores undervisere er alle certificerede og teknisk dygtige med en lang og solid erfaring. 94 % af vores kursusdeltagere er tilfredse eller meget tilfredse med vores undervisere.

Virtuelle firmakurser

Ønsker du et skræddersyet kursus eller et kursus, som ikke er en del af vores standardtilbud? Læs om vores firmakurser og send en forespørgsel her:

Kontakt os

Er du interesset i at høre mere om vores virtuelle kurser.
Kontakt os gerne.