Civil 3D

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Design bedre byggeteknisk infrastruktur

Byggeteknisk design
Udfør hurtigere designgentagelser, og effektiviser tidskrævende opgaver.

Tegning og dokumentation
Sørg for, at designet er knyttet til den tilhørende dokumentation, så du kan øge produktiviteten og højne kvaliteten i projektet.

Visualisering og analyse
Brug de integrerede funktioner til visualisering, simulering og vandanalyse i designprocessen. Det giver et bedre beslutningsgrundlag og projektresultat.

Samarbejde
Funktionerne til samarbejde gør det nemt at klare udfordringer med arbejdsgange og koordination af projektteam i byggetekniske infrastrukturprojekter.

Kontakt mig for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

Spacemaker

Spacemaker er cloud-baseret AI-software fra Autodesk, der giver dig mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Læs mere
Løsninger

Naviate Power & Process

Naviate Power & Process forenkler udarbejdelsen af rørsystemer og opfylder lokale branchestandarder. Softwaren anvendes sammen med AutoCAD Plant 3D og har smarte funktioner, så du nemmere kan håndtere P&ID-projekter og tegne diagrammer med værktøjer og kommandoer, der er designet til formålet. 

Læs mere