Metal Wood Framer

Skal du bygge et hjem, kan du udnytte de mange fordele ved Revit® ved at benytte StrucSoft MWF løsning.

MWF er en automatiseret indramningsløsning i Revit® til stål og træbolte

MWF eller Metal Wood Framer er en templatebaseret integration til Autodesk® Revit® til indramning. Det giver brugerne mulighed for at automatisere modellering, fejlfinding og fremstilling af stål- og trærammer, herunder butikstegninger, snitlister, stykliste, valgfri CNC-output og meget mere.

Bygger du dit eget hjem og ønsker at udnytte denne 3D-design software til at levere tegninger og snitlister af byggekvalitet? MWF Pro Wood til Autodesk Revit automatiserer træindramning af vægge, gulve, lofter og spær. Uanset om du bygger enkelt - eller flerfamiliehuse ved hjælp af stick, paneliserede eller modulære konstruktionsmetoder, vil MWF Pro Wood tage din Revit-model fra tegnebordet til byggepladsen.

MWF Pro Metal udnytter Revit's indbyggede intelligens til at automatisere oprettelsen af stålrammer til ethvert byggeprojekt. MWF Pro Metals indbyggede værktøjer og automatisering er udviklet i samarbejde med brancheeksperter, og giver brugerne mulighed for nemt at indramme hele projekter, samtidig med at de skaber tidsplaner, materialelister, og fuldt dimensionerede 2D-tegninger. 

Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang med platformen.


Se hvordan MWF virker

Kontakt mig for mere information

Tomas Lindgren

Tomas Lindgren

Sales, Building & Infrastructure

Relaterede produkter