Autodesk Takeoff

Autodesk Takeoff

2D tegninger og 3D BIM-modeller knyttes sammen med projektets data og dokumenter i Autodesk Takeoff.  Mængdeudtræk, kalkulation og prisberegning integreres for optimal tilbudsgivning. 

Autodesk Takeoff | Autodesk Construction Cloud

Autodesk Takeoff er en del af Autodesk Construction Cloud platformen. Symetri guider dig til at vælge den helt rigtige løsning og hjælper dig godt i gang. Takeoff forbinder 2D og 3D modeller med prisberegning og mængdeudtræk for optimal estimering og korrekt tilbudsgivning. I denne cloudløsning kan du nemt og hurtigt samle og linke projektdokumenter, data, modeller og prisberegninger.

Fordele ved Autodesk Takeoff

Samarbejde

Med en cloud-baseret data management løsning kan tilbudsberegner og konstruktionsteams arbejde nemt sammen.

Automation

Med denne software sparer du tid. Du kan udforme konkurrencedygtige tilbud baseret på nøjagtige 2D-takeoffs og  mængdeudtræk fra 3D-modeller. Automatiseret proces for detaljerede mængdeudtræk for at sikre et nøjagtigt projekt-scope.

Datastyret

Undgå omarbejde ved at visualisere projektets omfang i 3D, hvilket giver en bedre forståelse af designhensigt og konstruktionsevne. Udnyt en enkelt beholdning af 2D + 3D mængder gennem hele byggeprocessen.

Kontakt mig for mere information
Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Customer Development Manager

Relaterede produkter


Løsninger

Autodesk Build

Forbinder data, workflows, og teams. Symetri hjælper dig i gang med at bruge værktøjet optimalt og tilpasser nøjagtigt til dine projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere