Unity

Unity

Visualisering i realtid med et stærkt VR/AR værktøj.

Unity for all

Om Unity
Unity er en kraftfuld VR/AR værktøjskasse, der kan bruges til at skabe alle former for visuelle oplevelser. Med fuld support til alle tilgængelige platforme er det let at bygge den oplevelse, du har brug for. Det kan være en simpel Virtual Reality gennemgang eller en fuldt tilpasselig Augmented Reality konfigurering. Det er op til dig!

Byggeri og Infrastruktur 
Unity Reflect er specielt egnet til byggebranchen. Softwaren forenkler dataoverførsel og præsentation af Revit-data til VR og AR med et enkelt klik. Alle BIM-data bevares sammen med materialegenskaber. Overgangen til XR foregår gnidningsfrit. Når du arbejder i Unity, er det op til dig, om du kun vil forhåndsvise data,  eller køre en live præsentation fra Revit eller blive ved med at arbejde med det i Unity for at lave en bedre og mere interaktiv præsentation. Få kunderne og dine kolleger til at give dig feedback løbende.

Produkt Design & Lifecycle

Til produktion og industrielt design kan Unity bruges i alle faser - fra de første udviklingstrin til salg og uddannelse og som support hos slutkunden, hvilket gør det til et værdifuldt værktøj i hele dit produkts levetid. Vi kan tage tidlige designbeslutninger om visuelt design, men også ergonomi og fremtidig vedligehold. Når maskinen er klar, kan Unity tilsluttes kontrolsystemet. Når maskinen er bygget, kan vi genbruge data som en digital tvilling og forbinde dem via IoT for at kunne overvåge og undersøge adfærd overalt i verden. Inden vi leverer det endelige produkt, kan vi træne kunden i, hvordan man kører det i VR for at fremskynde opsætningstiden og træning hos kunden. Og ved hjælp af AR kan vi lave interaktive manualer, der sparer tid og forkorter nedetid. AR kan også bruges til fjernvedligeholdelse for at spare tid og penge.

Symetri guider dig til at vælge den helt rigtige løsning og hjælper dig godt i gang.

Kontakt os for mere information

Martin Saldert

Martin Saldert

Visualisation Expert

Relaterede produkter