Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data på alle stadier af byggeriet på én brugervenlig platform. 

En bedre måde at bygge sammen

Når byggeprojekter ikke ender som planlagt, skyldes det ofte udfordringer med kommunikation, manglende data og kontrolstyring.

Autodesk Construction Cloud hjælper dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen - hvad enten du er bygherre, projektleder, arkitekt, rådgiver eller entreprenør.
ACC-platformen forbinder alle involverede parter og data på tværs af byggeriets livscyklus - fra tilbudsfase og design - til færdigt byggeri og overlevering til bygherre. 

Se hvordan Autodesk Construction Cloud virker

Software inkluderet i Autodesk Construction Cloud platformen

Autodesk Takeoff

Udfør nøjagtige 2D takeoffs og generer automatiserede mængder fra 3D-modeller i én online-løsning.

Forbinder workflows, teams og data på alle stadier af byggeriet

Autodesk Construction Cloud dækker alle faser i byggeriet - fra design til planlægning og projektering til drift. Platformen forbinder arbejdsgange, teams og data på hvert trin i byggefasen.

Forudsigelig data forbedrer byggeprocessen

Forbundne data giver sikre beslutninger og forbedrer byggeprocessen. ACC-platformen samler alle projektdata ét sted og reducerer risikoen for fejl.

En bedre måde at bygge sammen 

Autodesk Construction Cloud hjælper dig og dine kollegaer med at bygge bedre sammen. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang med platformen.

Relaterede produkter


Løsninger
Revit

Revit

Planlæg, design, konstruer og administrer bygninger med effektive BIM-værktøjer og funktioner i Autodesk Revit. Symetri rådgiver og underviser i brug af værktøjet.

Læs mere
Løsninger
Naviate Architecture

Naviate Architecture

Optimer din projektdokumentation og effektiviser virksomhedens arbejdsgange ved hjælp af BIM og integrerede industristandarder til arkitekter.

Læs mere
Løsninger
AutoCAD

AutoCAD

Et af verdens mest kendte CAD-programmer til alle former for design. Uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde hurtigere med branchespecifikke værktøjer og funktioner, AutoCAD-web og mobilapps.

Læs mere