Navisworks

Navisworks

Navisworks® Manage-software hjælper arkitekter, ingeniører og byggetekniske teams med at levere projekter mere effektivt. Navisworks Manage indeholder værktøjer til kollisionskontrol og interferensstyring.

Kombiner design- og konstruktionsdata

Via Navisworks kan alle involverede parter i et projekt i fællesskab udarbejde og gennemgå detaljerede design- og konstruktionsmodeller samt udnytte de konkurrencemæssige fordele ved BIM-projekter (bygningsinformationsmodellering). I en BIM-proces kan teammedlemmerne undersøge et projekts centrale fysiske og funktionelle karakteristika digitalt, inden opførelsen eller produktionen påbegyndes, så projektet kan afsluttes hurtigere, mere økonomisk og med mindre påvirkning af miljøet.

Med løsningerne i Autodesk Navisworks kan du kombinere designdata, der er oprettet i blandt andet AutoCAD® og Autodesk® Revit®-baserede programmer, med geometri og information fra andre designværktøjer i flere filformater uanset filstørrelse. Resultatet er et helhedsbillede, der gør det lettere for de involverede parter at træffe bedre designbeslutninger, udarbejde mere nøjagtig konstruktionsdokumentation, vurdere den fremtidige funktion og planlægge mere målrettet.

Autodesk Navisworks omfatter to produkter (Manage og Simulate) med værktøjer og funktioner, der gør det mere effektivt at samarbejde, koordinere og kommunikere.

Kontakt

Per Carlsson

Per Carlsson

Senior Director Nordics & Ireland, Building & Infrastructure

Relaterede produkter