Varjo

Varjo

Verdens mest avancerede VR/XR til industrielle formål

Varjos VR- og MR-produkter skaber helt nye muligheder for industriel udnyttelse med en opløsning svarende til det menneskelige øjes synsskarphed.

Når det gælder VR (virtual reality) og MR (mixed reality), byder Varjos produkter på en opløsning, der svarer til det menneskelige øjes synsskarphed, samt integreret registrering af øjets bevægelser og omfattende kompatibilitet med 3D-software m.m. Det åbner helt nye anvendelsesmuligheder i industrien, hvor man nu kan se og gøre ting, som ikke før har været mulige, og samtidig spare tid, penge og arbejdsindsats undervejs i processen.

Varjo – lad synet komme til sin ret

Varjo sætter helt nye standarder med denne VR-enhed, der som den eneste i verden har en opløsning på niveau med det menneskelige øjes synsskarphed. Varjos headset er udviklet specifikt til komplekse anvendelsesformål, hvor kun den allerbedste billedgengivelse er tilstrækkelig. Headsettet byder også på den mest avancerede, integrerede teknologi til registrering af øjets bevægelser og er desuden kompatibelt med de mest udbredte, professionelle 3D-softwareløsninger.

Varjo produkter:

Varjo har udviklet verdens mest avancerede, professionelle produkter, der gør det muligt at udnytte VR og XR (cross reality) i helt nye sammenhænge. Varjos VR-2, VR-2 Pro og XR-1 Developer Edition introducerer VR og MR med en opløsning, der modsvarer det menneskelige øje synsskarphed.

Verdens eneste løsning til fotorealistisk MR. Varjo XR-1 er en MR-udviklerenhed til ingeniører, forskere og industrielle designere, der udvikler det nyeste inden for virtuelle virkeligheder. Med fotorealistisk nøjagtighed i billedgengivelsen, ekstremt lav latenstid og integreret registrering af øjets bevægelser er XR-1 den eneste enhed, der for alvor er i stand til at blande en virtuel verden med virkeligheden. 


Verdens mest avancerede VR-enhed. Varjo VR-2 Pro sætter helt nye standarder for VR på professionelt niveau med en opløsning, der svarer til det menneskelige øjes synsskarphed, integreret 20/20 Eye Tracker™, avanceret integreret Ultraleap-registrering af håndens bevægelser samt understøttelse af SteamVR og OpenVR.

Med VR-2 kan du skabe, tilpasse og udforske i et virkelighedstro VR-miljø. Med en opløsning svarende til det menneskelige øjes synsskarphed, integreret registrering af øjets bevægelser og hidtil uset softwarekompatibilitet, som nu også omfatter SteamVR- og OpenVR-indhold, er VR-2 starten på en professionel virtuel virkelighed af en helt anden kaliber.

Kontakt os for mere information

Relaterede produkter


Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Læs mere