BIM Track

BIM Track

Kommunikationsplatformen til BIM-koordination

BIM-koordination på én samlet kommunikationsplatform

BIM Track leverer de grundlæggende oplysninger, der er forudsætningen for at løse koordinationsproblemer. Teamet kan kommentere problemer direkte i de programmer, de hver især arbejder med, og alle kan følge med i den løbende diskussion. Det er spild af tid og penge at opbevare data i silostrukturer. Du kan bruge BIM Track direkte i dine normale programmer eller i vores browserbaserede webplatform. Tovejsudveksling af data gør det muligt at diskutere problemer på tværs af forskellige platforme ved hjælp af BCF-filformatet, mens IFC-modeller kan importeres i BIM Tracks gratis webviewer, så problemer vises i deres rette sammenhæng, uden at det kræver kostbare softwarelicenser.

På basis af problemrelaterede metadata, f.eks. prioritet, team og zoner, kan du måle, hvordan det går med koordinationen uden at skulle bruge ekstra tid på det. Med den rette information kan du træffe de rigtige beslutninger og samtidig opnå bedre projektadministration.

 

Oplev BIM Track i praksis

 

 

Fordelene ved BIM Track

  • Omgående cloudbaseret samarbejde og kommunikation sikrer opdaterede data om problemer
  • Alle involverede parter har fuld adgang til projektet via den webbaserede platform
  • Der bruges mindre tid på at holde styr på problemer, når alle data er samlet ét sted
  • Kontekstbaserede arbejdsgange er direkte integreret med dit softwaremiljø
Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Læs mere