Forbind workflows, teams og data i alle byggeriets faser

Autodesk Construction Cloud

Byggeprojekter bliver mere og mere komplekse – fysisk, kommercielt, miljømæssigt og samfundsmæssigt. Det kan derfor give god mening at samle alle projektdata og processer på én brugervenlig platform. 

Autodesk Construction Cloud

Byg bedre med Autodesk Construction Cloud

Der kan være store fordele ved at samarbejde i skyen og anvende forbundne data fremfor at arbejde i siloer. Forbundne data giver nemlig sikrer beslutninger og forbedrer byggeprocessen.
Med Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder du workflows, teams og data i alle byggeriets faser. Platformen giver dig overblik over projektets forskellige faser samt mulighed for at samarbejde på tværs, så du undgår huller i kommunikationen på tværs af projektets livscyklus.

Hvem er ACC-platformen relevant for?

Som bygherrer, rådgiver eller entreprenør optimerer du dine chancer for at levere byggeprojektet til tiden og indenfor budget med  Autodesk Construction Cloud-løsningen. ACC-platformen hjælper dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen - fra tilbudsfase og design - til færdigt byggeri og overlevering til bygherre.

Hvordan fungerer Autodesk Construction Cloud?

Med ACC kan du visualisere dine modeller med data synkroniseret i realtid. Det sikrer, at din produktivitet øges samtidig med, at du får bedre kvalitet og sammenhæng i, hvad du foretager dig. Platformen gør det samtidigt muligt for dig at udveksle data og samarbejde bedre med dine kollegaer. 

Fordele ved Autodesk Construction Cloud-løsningen

Få større overblik 

Samarbejd bedre på tværs

Data i realtid øger kvaliteten 

Nysgerrig på mere info om ACC?

Er du interesseret i at vide mere om Autodesk Construction Cloud-løsningen, så klik nedenfor. Du kan både downloade e-bogen; Connected Construction: A Better Way to Build, Together, hvor vi går i dybden med fordelene ved at samle alt projektdata ét sted. Du kan også se en optagelse af vores seneste webinar om ACC.

Blog

Autodesk Flex

12 januar 2024

Autodesk har lanceret en ny og fleksibel måde at tilgå Autodesk produkter på kaldet Autodesk Flex. Men hvem er den nye pay pr use metode egentlig relevant for, og hvordan fungerer den i praksis? Læs her hvordan Flex bedst anvendes, og hvordan du sammensætter den optimale licensportefølje fremadrettet.

Læs mere
Blog

Autodesk Forma - en del af AEC Collection

10 november 2023

Skab bæredygtige og innovative forslag til by- og boligudvikling med Autodesk Forma - løsningen som kan købes selvstændigt, og som du automatisk har adgang til via AEC Collection. Læs mere om alle de smarte designfunktioner og hvordan Forma integrerer med øvrige Autodesk løsninger.

Læs mere