Forbind workflows, teams og data i alle byggeriets faser

Autodesk Construction Cloud

Byggeprojekter bliver mere og mere komplekse – fysisk, kommercielt, miljømæssigt og samfundsmæssigt. Det kan derfor give god mening at samle alle projektdata og processer på én brugervenlig platform. 

Autodesk Construction Cloud

Byg bedre med Autodesk Construction Cloud

Der kan være store fordele ved at samarbejde i skyen og anvende forbundne data fremfor at arbejde i siloer. Forbundne data giver nemlig sikrer beslutninger og forbedrer byggeprocessen.
Med Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder du workflows, teams og data i alle byggeriets faser. Platformen giver dig overblik over projektets forskellige faser samt mulighed for at samarbejde på tværs, så du undgår huller i kommunikationen på tværs af projektets livscyklus.

Hvem er ACC-platformen relevant for?

Som bygherrer, rådgiver eller entreprenør optimerer du dine chancer for at levere byggeprojektet til tiden og indenfor budget med  Autodesk Construction Cloud-løsningen. ACC-platformen hjælper dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen - fra tilbudsfase og design - til færdigt byggeri og overlevering til bygherre.

Hvordan fungerer Autodesk Construction Cloud?

Med ACC kan du visualisere dine modeller med data synkroniseret i realtid. Det sikrer, at din produktivitet øges samtidig med, at du får bedre kvalitet og sammenhæng i, hvad du foretager dig. Platformen gør det samtidigt muligt for dig at udveksle data og samarbejde bedre med dine kollegaer. 

Fordele ved Autodesk Construction Cloud-løsningen

Få større overblik 

Samarbejd bedre på tværs

Data i realtid øger kvaliteten 

Nysgerrig på mere info om ACC?

Er du interesseret i at vide mere om Autodesk Construction Cloud-løsningen, så klik nedenfor. Du kan både downloade e-bogen; Connected Construction: A Better Way to Build, Together, hvor vi går i dybden med fordelene ved at samle alt projektdata ét sted. Du kan også se en optagelse af vores seneste webinar om ACC.

Blog

Autodesk Docs - løsningen der er inkluderet i din AEC Collection

24 april 2023

Har du en AEC-collection? Så har du automatisk adgang til Autodesk Docs, der giver dig mulighed for at gennemgå og sammenligne tegninger og modeller i skyen, hvilket optimerer samarbejdet i hele projektteamet. I denne blog gør vi dig klogere på de smarte funktioner i Autodesk Docs og AEC Collection.

Læs mere
Blog

Er du klar til at arbejde med landskabsdesign i 3D?

12 marts 2023

Selvom de fleste i byggebranchen for længst har taget BIM-modellen til sig, så skaber mange landskabsarkitekter stadig deres landskabsdesign i 2D. Er du én af dem?  I denne blog gør vi dig klogere på fordelene ved at arbejde i 3D og giver dig samtidigt et bud på en BIM-løsning designet specielt til landskabsarkitekter. 

Læs mere
Blog

Om fem år taler man ikke længere om bæredygtighed i byggeriet ……

13 december 2022

Teoretisk snak om genanvendelse af materialer, cirkularitet, grønt byggeri osv. findes ikke længere på samme måde. Til den tid handler man og bygger efter bæredygtige principper og værktøjer. Både dem der er givet af lovgivningen, men i lige så høj grad dem, der fremover bliver et konkurrencemeter i forhold til at vinde projekter.

Læs mere