Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i én platform. Platformen kan hjælpe dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen, lige fra tilbudsfasen til overlevering til bygherre.

En bedre måde at bygge sammen

Autodesk Construction Cloud-platformen samler en række softwareprodukter til håndtering af byggeri. Løsningen dækker alle faser af konstruktion - fra design til planlægning og projektering til drift. Det forbinder arbejdsgange, teams og data i på hvert trin i konstruktionen for at reducere risiko, maksimere effektivitet og øge overskuddet. Autodesk Construction Cloud hjælper jer med at bygge bedre sammen og Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang med platformen.

Software Inkluderet i Autodesk Construction Cloud platformen

Autodesk Takeoff

Udfør nøjagtige 2D takeoffs og generer automatiserede mængder fra 3D-modeller i én online-løsning.

Autodesk BIM Collaborate

Forbinder beslutningstagere og konstruktionteams for håndtering af design-reviews og automatisering af modelkoordinering med alle partnere.

Autodesk Docs

Central dokumenthåndteringsløsning, der fungerer på tværs af projektets livscyklus og forbinder alle projektteams.

Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Building & Infrastructure

Video om Autodesk Construction Cloud

Klik "watch video" for at se mere!

Video bibliotek
Web Header (4)

TECH30 webinar om landskabsdesign

v./ Jeanett Brøsch og Jens Klitgaard fra Symetri samt Vivica Anna Gardarsson, Landskabsarkitekt MDL, Henning Larsen. Projekt: World of Volvo (i Gøteborg). Software: Autodesk Revit & Naviate Site and Landscaping

Se video
Video bibliotek Denmark
Web Header (4)

TECH30 webinar om Autodesk Construction Cloud

v./ Jeanett Brøsch og Mark S. Brinkler fra Symetri samt Nicholas Klokholm & Palle Bisgaard fra Autodesk. Software: Autodesk Takeoff.

Se video
Video bibliotek
NBS On Demand Cards (21)

Nordic BIM Summit session: digitalisation for construction

Breakout session on digitalisation from the Nordic BIM Summit hosted by Symetri with Steve Rudge.

Se video

Relaterede produkter


Løsninger

Revit

Planlæg, design, konstruer og administrer bygninger med effektive BIM-værktøjer og funktioner i Autodesk Revit. Symetri rådgiver og underviser i brug af værktøjet.

Læs mere
Løsninger

Naviate Architecture

Med de indbyggede standarder i Naviate Architecture kan arkitekter øge produktiviteten i BIM-projekter ved at optimere arbejdsmetoder og hurtigere udarbejde projektdokumentation.

Læs mere
Løsninger

AutoCAD

Et af verdens mest kendte CAD-programmer til alle former for design. Uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde hurtigere med branchespecifikke værktøjer og funktioner, AutoCAD-web og mobilapps.

Læs mere