Civil 3D

Civil 3D

Civil 3D® understøtter BIM (bygningsinformationsmodellering) med avancerede funktioner til byggeteknisk design og konstruktionsdokumentation.

Design bedre byggeteknisk infrastruktur

Byggeteknisk design
Udfør hurtigere designgentagelser, og effektiviser tidskrævende opgaver.

Tegning og dokumentation
Sørg for, at designet er knyttet til den tilhørende dokumentation, så du kan øge produktiviteten og højne kvaliteten i projektet.

Visualisering og analyse
Brug de integrerede funktioner til visualisering, simulering og vandanalyse i designprocessen. Det giver et bedre beslutningsgrundlag og projektresultat.

Samarbejde
Funktionerne til samarbejde gør det nemt at klare udfordringer med arbejdsgange og koordination af projektteam i byggetekniske infrastrukturprojekter.

Kontakt mig for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

Spacemaker

Spacemaker er cloud-baseret AI-software fra Autodesk, der giver dig mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere