Pay pr use

Autodesk Flex

Autodesk Flex er en mulighed for betaling af Autodesk software efter behov. Men hvem er denne pay pr use metode egentlig relevant for, og hvordan fungerer den i praksis? Læs her hvordan Flex bedst anvendes, og hvordan du sammensætter den optimale licensportefølje fremadrettet.

Autodesk Flex

Hvad er Autodesk Flex?

Med Autodesk Flex betaler du kun for dit aktuelle softwareforbrug. Betalingen sker via tokens, og løsningen kan være et godt supplement til eksisterende subscriptions. Flex giver dig nemlig mulighed for at benytte Autodesks software, som du kun lejlighedsvis har brug for, uden at skulle købe en licens.

Hvem er Flex relevant for?

Autodesk Flex er målrettet brugere, der anvender Autodesk software en gang imellem eller brugere, der anvender udvalgte løsninger i begrænset omfang. Anvendes softwaren mere end 7 dage om måneden, giver Flex ikke mening rent økomisk. Løsningen er derfor primært ideel for virksomheder, der ikke har behov for subscriptions. Eller virksomheder, der ønsker at kombinere Flex med eksisterende subscriptions og skabe adgang til Autodesk software, som benyttes i mindre omfang.

Hvordan fungerer Autodesk Flex?

Autodesk Flex fungerer ved, at du køber et foruddefineret antal tokens til dine lejlighedsvise brugere. Med Flex bliver du opkrævet en daglig takst, når brugeren åbner licensen – eksempelvis koster en Revit licens 10 tokens pr. døgn. For at komme i gang skal du købe den relevante mængde Autodesk Flex-tokens, tildele brugerne og åbne de valgte produkter. 

Fordele ved Autodesk Flex

 

Spar penge - betal kun for det aktuelle softwareforbrug

Arbejd smartere - brug værktøjer, som du ellers skulle købe en licens til

Optimer licensporteføljen - kombiner Flex og subcriptions 

Sammensæt den optimale licensportefølje via CQFlexmon

Hvis du er interesseret i Autodesk Flex, men usikker på anvendelsesgraden af jeres software, kan Symetri hjælpe. Overvågningsværktøjet CQFlexMon kan afdække virksomhedens reelle forbrug og være med til at sætte retningen for indkøb i fremtiden. Ved at kombinere CQFlexMon med Autodesk Flex vil du løbende kunne overvåge og analysere virksomhedens softwarebrug. Løsningen giver dig et detaljeret overblik over, hvor meget de forskellige løsninger bruges, så du på et kvalificeret grundlag kan træffe de rigtige valg omkring investeringer fremadrettet.

Vil du gerne høre mere om Autodesk Flex?

Kontakt os nedenfor, hvis du vil høre mere om Autodesk Flex og mulighederne for licens-administration med CQFlexMon. Så viser vi dig, hvordan Autodesk Flex bedst anvendes, og hvordan du kan sammensætte den optimale licensportefølje svarende til virksomhedens reele behov. 

KONTAKT OS OG FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Blog

Autodesk Forma - en del af AEC Collection

10 november 2023

Skab bæredygtige og innovative forslag til by- og boligudvikling med Autodesk Forma - løsningen som kan købes selvstændigt, og som du automatisk har adgang til via AEC Collection. Læs mere om alle de smarte designfunktioner og hvordan Forma integrerer med øvrige Autodesk løsninger.

Læs mere