Revit kurser i Aarhus

Undervisning i Autodesk Revit

Tag din kollega med og få 20% rabat på kurser over 2 dage.

Revit kurser i Aarhus

Lær at anvende Autodesk Revit optimalt. Symetri tilbyder en lang række Revit kurser i Aarhus i samarbejde med Cadesign base.
Der er både begynder og udvidede kurser samt særlige Revit kurser med fokus på samarbejde, landskabsarkitektur, structure m.m. Og, tager du en kollega med på et kursus, der varer mere end 2 dage, så får I 20% rabat.

Kurser hos Symetri

Symetris kurser indenfor byggeriet er opdelt i moduler, hvilket giver dig mulighed for at vælge de moduler, som passer bedst til dit faktiske behov. Du kan til enhver tid tilmelde dig enkelte eller flere moduler uafhængig af hinanden. Se med i videoen, hvor kursusansvarlig Jeanett M.N. Brøsch fortæller, mere om Symetris kurser og hvordan de foregår.

Fordele ved at booke et Revit kursus hos Symetri:

Bliv undervist af kvalificerede og certificerede undervisere

Lær den mest effektive måde at anvende Revit på

Forstå de fordele, som du kan opnå ved at arbejde med BIM

Bliv klogere på at opsætte egne projekter

Revit kursus tilpasset dine behov

Alle Revit kurser kan tages som standard eller tilpasses din virksomheds behov som et firmakursus. I vil blive undervist af en certificeret underviser, som giver jer mulighed for at inddrage konkrete problemstillinger fra hverdagen.

Vil du opdateres om kommende kurser?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende infomeret om kursus nyheder, gratis webinarer, events og e-bøger. Du kan altid afmelde dig.

Få 20% rabat på Revit kurser 

Tager du din kollega med på et af vores Revit kurser, der varer mere end 2 dage, så får I 20% rabat. Kontakt os for mere info i formularen nedenfor.

Vil du høre mere om vores Revit kurser?

Eller ønsker du at tage en kollega med på kursus og opnå 20% rabat?
Kontakt os gerne.