AutoCAD

AutoCAD

Et af verdens mest kendte CAD-programmer til alle former for design. Uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde hurtigere med branchespecifikke værktøjer og funktioner, AutoCAD-web og mobilapps.

Hvad er AutoCAD?

AutoCAD® er CAD-software (computer-aided design/computerstøttet design), som bruges af arkitekter, ingeniører og byggetekniske medarbejdere til oprettelse af nøjagtige 2D- og 3D-tegninger.

  • Tegn og design geometriske 2D- eller 3D-modeller med grundelementer, overflader og gitterobjekter
  • Indsæt noter i tegninger med tekst, dimensioner, henvisningslinjer og tabeller
  • Tilpas med apps og API’er

Arbejd hurtigere med specialiserede værktøjssæt

AutoCAD® omfatter branchespecifikke funktioner og biblioteker til arkitekttegning, maskinkonstruktion, elektrisk design og meget andet (disse værktøjssæt var tidligere separate AutoCAD-produkter). 

Du kan fuldføre designopgaver på en brøkdel af tiden. Du kan automatisere almindelige opgaver som at indsætte døre, generere styklister og oprette PLC I/O-tegninger. Få adgang til over 750.000 intelligente objekter og komponenter i branchespecifikke biblioteker.

 

Architecture-værktøjssæt
Hurtig udarbejdelse af arkitekttegninger og dokumentation med over 8.000 intelligente arkitekturobjekter. Automatiser grundplaner, sektioner, opstalter m.m.

Electrical-værktøjssæt
Over 65.000 intelligente elektriske symboler gør det hurtigere og mere effektivt at designe og dokumentere elektriske kontrolsystemer. Design panellayout og skematiske diagrammer.

Mechanical-værktøjssæt
Hurtigere produktdesign med funktioner til maskinkonstruktion og over 700.000 intelligente produktionskomponenter og -symboler. Automatiser opgaver som generering af maskinkomponenter og oprettelse af styklister.

Plant 3D-værktøjssæt
Opret P&ID’er hurtigt og effektivt, og integrer dem i anlægsdesignmodeller i 3D med branchespecifikke funktioner til anlægsdesign og -teknik. Du kan hurtigt oprette anlægslayout, skematiske diagrammer og meget andet.

MEP-værktøjssæt
Skitsér, design og dokumentér bygningssystemer med over 10.500 intelligente objekter til MEP-design (mekanisk, elektrisk og vvs).
Det er nemt at designe rør-, lednings- og kanalsystemer og elektriske kredsløb til bygningssystemer.

Map 3D-værktøjssæt
Planlægning og design forbedres, når der indarbejdes GIS- og CAD-data. Hold styr på spatiale data med standarddataskemaer, automatiserede forretningsgange og rapportskabeloner.

Raster Design-værktøjssæt
Konverter rasterbilleder til DWG™-objekter med værktøjssættets raster-til-vektor-funktioner. Det er nemt at redigere og rense rasterbilleder, når de konverteres til vektorbilleder i et velkendt AutoCAD-miljø.

 

Tag AutoCAD med dig overalt

Du kan få adgang til dine CAD-tegninger, uanset om du er ude på en byggeplads eller hos en kunde. Et AutoCAD abonnement giver adgang til AutoCADs web- og mobilapps.

AutoCAD-mobilapp
Se, rediger, kommenter og opret tegninger på en mobilenhed, når du er i felten eller på farten.

AutoCAD-webapp
Uden at skulle installere noget kan du logge på og se, redigere, kommentere og oprette tegninger i en fart i din lokale webbrowser.

 

Kontakt os for mere information

Vi gemmer dine personoplysninger for at behandle din tilmelding. Læs mere i vores Privacy Policy om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har.

Relaterede produkter


Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere