InfraWorks

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt design- og skitseringsværktøj til byplanlægning og infrastruktur. Med InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Opret og evaluer alternative designforslag i et eksisterende miljø

Autodesk® InfraWorks™ er et brugervenligt skitseringsværktøj til byplanlægning og design af infrastruktur. I Autodesk InfraWorks kan du fremstille visuelle modeller af høj kvalitet, uden at det kræver separate visualiseringsprogrammer.

Du kan bruge InfraWorks til at modellere enkelte boligblokke, hele byer eller kilometerlange transportkorridorer. InfraWorks integreres problemfrit i designprocessen. InfraWorks indgår i Architecture, Engineering & Construction Collection.

Når du begynder at arbejde med InfraWorks, oprettes der en model over de eksisterende forhold på basis af terræn-, CAD-, GIS-, raster- og BIM-data. Derefter kan skitseringen begynde. Skitseringsfunktionerne er nemme at bruge, og du kan hurtigt oprette flere alternative designforslag. Du kan skifte mellem de forskellige forslag og analysere forholdene med målefunktioner, tematiske kort, stedanalyse eller analyser af sol/skygge.

Detaljerede design kan importeres fra andre designprogrammer som Autodesk® Revit®, AutoCAD® Civil® 3D og Autodesk 3ds Max®. Design, der er udviklet i InfraWorks, kan også eksporteres til Civil 3D eller 3ds Max. InfraWorks-data kan desuden vises i 2D-format i AutoCAD® Map 3D og Civil 3D. Modeller, der er fremstillet i IntraWorks, kan derudover ses i en webbrowser eller på en iPad.

Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang med platformen.

Kontakt mig for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

Autodesk Docs

Fælles dataplatform i cloud. Symetri rådgiver dig om, hvordan du tilpasser softwaren til dine forhold og projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i én platform. Platformen kan hjælpe dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen, lige fra tilbudsfasen til overlevering til bygherre.

Læs mere