Sammensæt den optimale licensportefølje

Autodesk Flex

Autodesk har lanceret en ny og fleksibel måde at tilgå Autodesk produkter på kaldet Autodesk Flex. Men hvem er den nye pay pr use metode egentlig relevant for, og hvordan fungerer den i praksis? Læs her hvordan Flex bedst anvendes, og hvordan du sammensætter den optimale licensportefølje fremadrettet.

Autodesk Flex

Hvad er Autodesk Flex?

Med Autodesk Flex betaler du kun for dit aktuelle softwareforbrug. Betalingen sker via tokens, og løsningen kan være et godt supplement til eksisterende subscriptions. Flex giver dig nemlig mulighed for at benytte Autodesks software, som du kun lejlighedsvis har brug for, uden at skulle købe en licens.

Hvem er Flex relevant for?

Autodesk Flex er målrettet brugere, der anvender Autodesk software en gang imellem eller brugere, der anvender udvalgte løsninger i begrænset omfang. Anvendes softwaren mere end 7 dage om måneden, giver Flex ikke mening rent økomisk. Løsningen er derfor primært ideel for virksomheder, der ikke har behov for subscriptions. Eller virksomheder, der ønsker at kombinere Flex med eksisterende subscriptions og skabe adgang til Autodesk software, som benyttes i mindre omfang.

Hvordan fungerer Autodesk Flex?

Autodesk Flex fungerer ved, at du køber et foruddefineret antal tokens til dine lejlighedsvise brugere. Med Flex bliver du opkrævet en daglig takst, når brugeren åbner licensen – eksempelvis koster en Revit licens 10 tokens pr. døgn. For at komme i gang skal du købe den relevante mængde Autodesk Flex-tokens, tildele brugerne og åbne de valgte produkter. 

Fordele ved Autodesk Flex

Spar penge - betal kun for det aktuelle softwareforbrug

Arbejd smartere - brug værktøjer, som du ellers skulle købe en licens til

Optimer licensporteføljen - kombiner Flex og subcriptions 

Sammensæt den optimale licensportefølje via CQFlexmon

Hvis du er interesseret i Autodesk Flex, men usikker på anvendelsesgraden af jeres software, kan Symetri hjælpe. Overvågningsværktøjet CQFlexMon kan afdække virksomhedens reelle forbrug og være med til at sætte retningen for indkøb i fremtiden. Ved at kombinere CQFlexMon med Autodesk Flex vil du løbende kunne overvåge og analysere virksomhedens softwarebrug. Løsningen giver dig et detaljeret overblik over, hvor meget de forskellige løsninger bruges, så du på et kvalificeret grundlag kan træffe de rigtige valg omkring investeringer fremadrettet.

Vil du gerne høre mere om Autodesk Flex?

Kontakt os nedenfor, hvis du vil høre mere om Autodesk Flex og mulighederne for licens-administration med CQFlexMon. Så viser vi dig, hvordan Autodesk Flex bedst anvendes, og hvordan du kan sammensætte den optimale licensportefølje svarende til virksomhedens reele behov. Du har også mulighed for at se vores webinar on-demand om Autodesk Flex.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Blog

Byg bedre sammen

22 juni 2022

Fordelene ved cloud-løsninger som f.eks. Autodesk Construction Cloud er mange, og potentialet bliver kun større. Bliv klogere på hvorfor og hvordan du bygger bedre med ACC-platformen. 

Læs mere
Blog

Autodesk Construction Cloud

16 maj 2022

Med Autodesk Construction Cloud tager du BIM til det næste niveau. Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i alle byggeriets faser. Hør hvordan og hvilke løsninger, der indgår i platformen.

Læs mere
Blog

CMMS software

03 maj 2022

Med et godt CMMS system sikrer du, at der kommer styr på virksomhedens vedligehold og at job og opgaver bliver udført korrekt og til tiden. Læs her om fordelene ved et Computerized Maintenance Management System og hvem det er relevant for.

Læs mere