Naviate Simple BIM

Naviate Simple BIM

Brugervenlige IFC-data og arbejdsgange. Opret modeller, der kun indeholder formålsbestemte data og nødvendige oplysninger.

Save time

Spar tid...

ved at tilføje data fra eksterne kilder, f.eks. analyseresultater eller detaljeret komponentinformation, i IFC-modeller

 

Increase control of your data

Få større kontrol med dine data...

ved kun at vælge de elementer i modellen, som du vil eksportere

 

 

optimise workflows

Optimer arbejdsgange...

ved at validere IFC-filerne i forhold til applikations- og projektkravene

 

Brugervenlige IFC-data og arbejdsgange

Bygningsinformationsmodeller indeholder store informationsmængder, der har stor værdi også for andre aktører i et byggeprojekt, men datamængden kan give anledning til tekniske eller procesrelaterede problemer. Det kan du nu undgå med Naviate Simple BIM, hvor du nemt kan oprette modeller, der kun indeholder de oplysninger, der er nødvendige til et bestemt formål.

Professionel administration af BIM-information

Ved udveksling af data i byggebranchen er det et krav, at den administrerede information er pålidelig og kvalitetssikret. Naviate Simple BIM er et BIM-redigeringsprogram, der omfatter de enkle, men avancerede, værktøjer, du skal bruge for at kunne administrere BIM-data med henblik på professionel udveksling af kvalitetsdata.

Administrer kun relevant information

Unødvendig information fører til unødvendige problemer. Med Naviate Simple BIM trimmer du modellen ved at fjerne objekter og egenskaber, der er unødvendige eller upålidelige. Det reducerer ikke blot IFC-modellen (med op til 90 %), men gør den også mere pålidelig. Samtidig ved du altid, hvad de modeller, du administrerer, indeholder, fordi du i Naviate Simple BIM kan få vist de objekter og egenskaber, du vil eksportere.

Anvend den rigtige BIM-grammatik

I en BIM-arbejdsgang, hvor der udveksles IFC-relateret information, er du nødt til at bruge grammatik, der forstås af det modtagende program. BIM-grammatik kan variere fra én applikation til en anden, hvis der f.eks. er tale om mængdeberegninger, interferenskontrol eller energianalyse. Som minimum kræves der den rigtige opsætning og de rigtige egenskaber for hver af de inkluderede objekttyper.

Naviate Simple BIM indeholder de værktøjer og funktioner, der sikrer, at grammatikken er korrekt, og du får skabeloner til eksport til andre systemer, f.eks. software til energianalyse.

Eksportér bedre IFC-filer

Når du er færdig med at redigere dine IFC-filer, kan du gemme den redigerede model fra Naviate Simple BIM i en ny, forbedret IFC-fil. Det betyder, at du kun udveksler relevante og godkendte data i den eksporterede model. I de fleste tilfælde er størrelsen på den nye IFC-fil kun en brøkdel af den oprindelige fil, og filen importeres langt hurtigere og renere i det modtagende program.

Er du interesseret i en demo?

Simple BIM

  • IFC-data
  • Arbejdsgang
  • Ryd op i BIM-modellen

Produktivitet

  • Fremstil korrekte IFC-filer til det pågældende formål

Samarbejde

  • Administration af BIM-information
  • Fjern unødvendige objekter og egenskaber
  • IFC-indstillinger

Dokumentation

  • Ryd op i et projekt

Relaterede produkter


Løsninger

Spacemaker

Spacemaker er cloud-baseret AI-software fra Autodesk, der giver dig mulighed for at skabe gennemtænkte og innovative forslag til by- og boligudvikling af høj kvalitet.

Læs mere
Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere