Revit

Revit

Planlæg, design, konstruer og administrer bygninger med effektive BIM-værktøjer og funktioner i Autodesk Revit.

Revit - beregnet til BIM

Revit understøtter samarbejde om en tværfaglig proces med funktioner til arkitektur, ventilations-, el- og vvs-systemer (MEP), bygningsteknik og konstruktion.

Hvad er Revit?

Se, hvordan Revit gør det muligt at planlægge, designe, konstruere og administrere bygninger og infrastruktur i en designproces baseret på samarbejde.

Tværfaglig BIM-software til koordinerede design af højere kvalitet

Arbejd med din idé i ét samlet softwaremiljø gennem hele forløbet fra konceptdesign til konstruktionsdokumentation. Skab mere nøjagtigt design med overbevisende visualiseringer.

 • Design og dokumentation
  Indsæt intelligente elementer som vægge, døre og vinduer. Revit genererer grundplaner, facadetegninger, tværsnit, fortegnelser, 3D-visninger og gengivelser.
 • Analyse
  Optimer bygningens ydeevne på et tidligt stadie af designprocessen.
 • Visualisering
  Generer fotorealistiske renderinger. Opret dokumentation med snitbilleder og 3D-visninger, og udvid dit design til virtuel virkelighed med stereopanoramaer.
 • Koordinering på tværs af faggrupper
  Eftersom Revit er en tværfaglig BIM-platform, kan du dele modeldata med ingeniører og entreprenører i Revit og derved reducere koordineringsopgaverne.

Evaluer intentionen bag designet og de reelle muligheder for at opføre bygningen, før opførelsen påbegyndes. Få større indsigt i de involverede fremgangsmåder, metoder og materialer, og hvordan de spiller sammen på hvert stadie i projektforløbet.

 • Træf smartere beslutninger
  Genbrug designintentionsmodeller til at træffe beslutninger om projektering og prækonstruktion på et tidligere tidspunkt. Tilpas din konstruktionsmodel med henblik på dens anvendelse senere i projektforløbet.
 • Forbind design og detaljering
  Stålforbindelsesmodel med større detaljeringsgrad. Brug værktøjer til at skabe bedre sammenhæng mellem konstruktion og detailmåling, hvilket er med til at fremskynde fabrikationen.
 • Forbered fabrikation
  Brug integreret indhold fra fabrikationsprodukter til at udtrykke intentioner ud over designfasen. Skab modeller, der er klar til fabrikation og installation af bygningssystemer.
 • Bedre kommunikation
  Brug Revit-modeller til at koordinere oplysninger og opnå mere effektiv kommunikation med medarbejdere i marken, bedre kvalitetssikring og kvalitetskontrol. Opnå bedre produktivitet på byggepladsen.

Brug specifikke designværktøjer og -funktioner til bygningsteknik til at udarbejde intelligente byggetekniske modeller i koordination med andre bygningskomponenter. Evaluer, hvordan de stemmer overens med bygnings- og sikkerhedsreglementer.

 • Betonarmering
  3D-modellering af betonarmering i et avanceret BIM-miljø. Skab detaljerede armeringsdesign og dokumentation af arbejdstegninger med bøjningsfortegnelser for armeringsjernet.
 • Design-til-stål-arbejdsgange
  Forbind arbejdsgange til ståldesign og -detaljering. Fastlæg intentionen bag et design, og opnå en større detaljeringsgrad for stålforbindelserne i Revit-modellen.
 • Designdokumentation
  Skab mere nøjagtig, detaljeret dokumentation af stål- og betondesign. Modelelementer er en direkte fremstilling af informationer fra byggedatabasen.
 • Strukturanalyse
  Udfør strukturanalyser, og eksportér dem til analyse- og designprogrammer med den analytiske model, mens du udvikler den fysiske model i Revit.

Design ventilations-, el- og vvs-bygningssystemer (MEP) med større nøjagtighed og bedre koordination med arkitektoniske og byggetekniske komponenter ved hjælp af den koordinerede og konsistente information i den intelligente model.

 • Integreret design
  Effektiviser den tekniske designproces med Revit. Brug én enkelt model til at forbedre formidlingen af intentionen bag et design, før opførelsen påbegyndes.
 • Analyse
  Gennemfør simuleringer og sporing af forstyrrelser i en tidligere fase af designprocessen. Brug konceptuelle energianalysedata til teknisk drevne beregninger.
 • Dokumentation
  Design, modellér, og dokumentér bygningssystemer i sammenhæng med en komplet bygningsinformationsmodel, der omfatter arkitektur- og bygningselementer.
 • Fabrikation
  Model til ventilations-, el- og vvs-fabrikation med værktøjer, der automatiserer fabrikationsmodellens layout. Udarbejd en model til detaljeret koordination af fabrikation og installation.

Revit + mere i AEC Collection

Få Revit sammen med AutoCAD, Navisworks og meget mere i Architecture, Engineering & Construction Collection.

Læs mere om AEC Collection

Supplér Revit med Naviate

Supplér Revit med Naviate, og udnyt alle fordelene ved BIM-modellen maksimalt.

Læs mere om Naviate til Revit

Kontakt mig for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

Naviate Architecture

Med de indbyggede standarder i Naviate Architecture kan arkitekter øge produktiviteten i BIM-projekter ved at optimere arbejdsmetoder og hurtigere udarbejde projektdokumentation.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i én platform. Platformen kan hjælpe dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen, lige fra tilbudsfasen til overlevering til bygherre.

Læs mere