Revit

Revit

Projekter, design, byg og administrer bygninger med kraftfulde BIM-værktøjer i Autodesk Revit.

Autodesk Revit til design, arkitektur og konstruktion

Revit understøtter samarbejdet på projekterne og hjælper den tværfaglige proces godt på vej. Med nemme funktioner til arkitektur, ventilations-, el- og vvs-systemer (MEP), bygningsteknik og konstruktion kommer du langt med din model og dit projekt.

Hvad er Revit?

Se, hvordan Revit gør det muligt at planlægge, designe, konstruere og administrere bygninger og infrastruktur i en designproces baseret på samarbejde.

Tværfaglig BIM-software til koordinerede design af højere kvalitet

Arbejd med din idé i ét samlet softwaremiljø gennem hele forløbet fra konceptdesign til konstruktionsdokumentation. Skab mere nøjagtigt design med overbevisende visualiseringer.

 • Design og dokumentation
  Indsæt intelligente elementer som vægge, døre og vinduer. Revit genererer grundplaner, facadetegninger, tværsnit, fortegnelser, 3D-visninger og gengivelser.
 • Analyse
  Optimer bygningens ydeevne på et tidligt stadie af designprocessen.
 • Visualisering
  Generer fotorealistiske renderinger. Opret dokumentation med snitbilleder og 3D-visninger, og udvid dit design til virtuel virkelighed med stereopanoramaer.
 • Koordinering på tværs af faggrupper
  Eftersom Revit er en tværfaglig BIM-platform, kan du dele modeldata med ingeniører og entreprenører i Revit og derved reducere koordineringsopgaverne.

Evaluer intentionen bag designet og de reelle muligheder for at opføre bygningen, før opførelsen påbegyndes. Få større indsigt i de involverede fremgangsmåder, metoder og materialer, og hvordan de spiller sammen på hvert stadie i projektforløbet.

 • Træf smartere beslutninger
  Genbrug designintentionsmodeller til at træffe beslutninger om projektering og prækonstruktion på et tidligere tidspunkt. Tilpas din konstruktionsmodel med henblik på dens anvendelse senere i projektforløbet.
 • Forbind design og detaljering
  Stålforbindelsesmodel med større detaljeringsgrad. Brug værktøjer til at skabe bedre sammenhæng mellem konstruktion og detailmåling, hvilket er med til at fremskynde fabrikationen.
 • Forbered fabrikation
  Brug integreret indhold fra fabrikationsprodukter til at udtrykke intentioner ud over designfasen. Skab modeller, der er klar til fabrikation og installation af bygningssystemer.
 • Bedre kommunikation
  Brug Revit-modeller til at koordinere oplysninger og opnå mere effektiv kommunikation med medarbejdere i marken, bedre kvalitetssikring og kvalitetskontrol. Opnå bedre produktivitet på byggepladsen.

Brug specifikke designværktøjer og -funktioner til bygningsteknik til at udarbejde intelligente byggetekniske modeller i koordination med andre bygningskomponenter. Evaluer, hvordan de stemmer overens med bygnings- og sikkerhedsreglementer.

 • Betonarmering
  3D-modellering af betonarmering i et avanceret BIM-miljø. Skab detaljerede armeringsdesign og dokumentation af arbejdstegninger med bøjningsfortegnelser for armeringsjernet.
 • Design-til-stål-arbejdsgange
  Forbind arbejdsgange til ståldesign og -detaljering. Fastlæg intentionen bag et design, og opnå en større detaljeringsgrad for stålforbindelserne i Revit-modellen.
 • Designdokumentation
  Skab mere nøjagtig, detaljeret dokumentation af stål- og betondesign. Modelelementer er en direkte fremstilling af informationer fra byggedatabasen.
 • Strukturanalyse
  Udfør strukturanalyser, og eksportér dem til analyse- og designprogrammer med den analytiske model, mens du udvikler den fysiske model i Revit.

Design ventilations-, el- og vvs-bygningssystemer (MEP) med større nøjagtighed og bedre koordination med arkitektoniske og byggetekniske komponenter ved hjælp af den koordinerede og konsistente information i den intelligente model.

 • Integreret design
  Effektiviser den tekniske designproces med Revit. Brug én enkelt model til at forbedre formidlingen af intentionen bag et design, før opførelsen påbegyndes.
 • Analyse
  Gennemfør simuleringer og sporing af forstyrrelser i en tidligere fase af designprocessen. Brug konceptuelle energianalysedata til teknisk drevne beregninger.
 • Dokumentation
  Design, modellér, og dokumentér bygningssystemer i sammenhæng med en komplet bygningsinformationsmodel, der omfatter arkitektur- og bygningselementer.
 • Fabrikation
  Model til ventilations-, el- og vvs-fabrikation med værktøjer, der automatiserer fabrikationsmodellens layout. Udarbejd en model til detaljeret koordination af fabrikation og installation.

Revit + mere i AEC Collection

Få Revit sammen med AutoCAD, Navisworks og meget mere i Architecture, Engineering & Construction Collection.

Læs mere om AEC Collection

Supplér Revit med Naviate

Supplér Revit med Naviate, og udnyt alle fordelene ved BIM-modellen maksimalt.

Læs mere om Naviate til Revit

Kontakt os gerne for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Business Area Director
Tue Egebak

Tue Egebak

Denmark Customer Development Manager
Jeanett M.N. Brøsch

Jeanett M.N. Brøsch

Denmark Customer Development Manager

Relaterede produkter