Licensstyring

Få styr på dine licenser og aktiver

Få let overblik over licenser, adgang til softwareudnyttelsesgrader og intern fakturering

De fleste organisationer har ensrettede processer, hvilket har resulteret i et øget behov for mobilitet og optimering af virksomhedens ressourcer.

Symetris viden om teknisk licensstyring kan hjælpe dig med at få et klart overblik over dine nuværende licenser og aktiver, dækkende overholdelsesrisiko og faktisk behovsanalyse.

CQFlexMon overlegne funktionalitet giver dig mulighed for at fremstille detaljerede rapporter og overvåge anvendelsesgraden af ​​vores software. Når jeg bestiller en rapport fra systemet, er den klar til finansiel administration efter blot én iterationsrunde.
Tomi Lehtimäki, Udviklingschef hos Etteplan

CQFlexMon hjælper dig med at overvåge, styre og analysere dine softwarelicenser

CQFlexMon kan hjælpe dig med din behovsvurdering for fremtidige investeringer og fremstille statistikker over det antal timer, en bruger eller afdeling har brugt på en bestemt type licens. Det integrerede debetmodul giver dig mulighed for at allokere licensomkostningerne retfærdigt. Der er også et modul til at vise alle lånte licenser. For at lette administrationen af ​​brugeroplysninger kan du hente disse oplysninger direkte fra Active Directory-databasen, forudsat at din virksomhed bruger denne mulighed.

Cases

Brandsikring i 3D handler om kundefordele

I 2021 begyndte Alexander Alniemi og hans kollegaer hos Brandprojektering Sverige AB at se nærmere på Naviate Bimfire (software til digital brandsikring). I dag - 2 år senere - er Brandprojektering AB en af de virksomheder, der er kommet længst med hensyn til brandsikring i 3D.

Læs mere

Udnyt fordelene ved BIM med klassifikation af data

Det nye OUH (Odense Universitetshospital) er hidtil det største nybyggede sygehusprojekt i Danmark. Det er et offentligt byggeri, hvilket betyder, at det for projektet er et lovkrav at BIM-modeller klassificeres jf. IKT-bekendtgørelsen 118 af 06-02-2013.

Læs mere

The City of Helsinki - Pioneers introducing BIM

When designing professional kitchens for the 650 professional and public kitchens in Helsinki, there was no doubt in the minds of the architects Seppo Kupari, the designer and Mikko Soininvaara, the BIM Manager from the city of Helsinki’s Public Works Department, that they had to make the transition from 2D to 3D and BIM.

Læs mere

Relaterede produkter

Løsninger

CQi

Effektiv installation og vedligeholdelse af dine CAD-konfigurationer. Symetri rådgiver og yder support, så I kommer hurtigt i gang.

Læs mere

Kontakt os