Licensstyring

Få styr på dine licenser og aktiver

Få let overblik over dine licenser, adgang til softwareudnyttelsesgrader og intern fakturering

De fleste organisationer har ensrettede processer, hvilket har resulteret i et øget behov for mobilitet og optimering af virksomhedens ressourcer.

Symetris viden om teknisk licensstyring kan hjælpe dig med at få et klart overblik over dine nuværende licenser og aktiver, dækkende overholdelsesrisiko og faktisk behovsanalyse.

CQFlexMon overlegne funktionalitet giver dig mulighed for at fremstille detaljerede rapporter og overvåge anvendelsesgraden af ​​vores software. Når jeg bestiller en rapport fra systemet, er den klar til finansiel administration efter blot én iterationsrunde.
Tomi Lehtimäki, Udviklingschef hos Etteplan

CQFlexMon hjælper dig med at overvåge, styre og analysere dine softwarelicenser

CQFlexmon kan hjælpe dig med din behovsvurdering for fremtidige investeringer og fremstille statistikker over det antal timer, en bruger eller afdeling har brugt på en bestemt type licens. Det integrerede debetmodul giver dig mulighed for at allokere licensomkostningerne retfærdigt. Der er også et modul til at vise alle lånte licenser. For at lette administrationen af ​​brugeroplysninger kan du hente disse oplysninger direkte fra Active Directory-databasen, forudsat at din virksomhed bruger denne mulighed.

Læs mere om CQFlexmon her

Cases

Relaterede produkter

Kontakt os

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure