Bluebeam sparer Pihl & Søn A/S for en masse tid!

Pihl & Søn A/S

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn har anvendt Bluebeam Revu igennem flere år. Løsningen hjælper dem både med at opnå tidsbesparelser og sikrer et vellykket samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. 

Med opførelsen af et utal af total entrepriser er Pihl en stor spiller i byggebranchen. Tid er penge og derfor er præcision og opfyldelsen af tidsplaner helt afgørende i samarbejdet med rådgiver og eksterne samarbejdspartnere. Projektleder, Hussein El-Haddad, der arbejder med tidsplaner og IKT hos Pihl på det kommende Hotel Scandic Spectrum (HSS), fortæller her hvorfor og hvordan Bluebeam Revu er et essentielt værktøj for dem:

Det, Bluebeam er god til, er at markere områder – altså at måle bygningsdelenes størrelser og understøtte vores tidsplaner. Løsningen er også et rigtig godt værktøj i vores granskningsproces, hvor vi anvender Bluebeam Studio. Der har vi simpelthen samlet hele HSS-hovedprojektet og bedt alle om at granske på de samme tegninger. På den måde har vi ikke skulle lave flere kopier af den samme tegning. Dermed har alle kunne granske alle, uden at vi har skulle samle alle tegninger. Det har sparet os for en masse tid, at vi får folks kommentarer med det samme.

En velkendt løsning

Pihl har anvendt Bluebeam i mange år.

Det er egentlig en løsning, som mine kollegaer og jeg har kendt i flere år. Så det var lidt en selvfølgelighed, at vi skulle anvende Bluebeam til opmåling, da jeg startede på Hotel Scandic Spectrum. Vi anvender også løsningen som almindelig pdf-fremviser, fordi den kan nogle andre ting end Acrobat Reader. Alle funktionærer på Pihl har faktisk Bluebeam installeret, hvad enten det er for at måle mængder op eller for at markere noget på en tegning. Og, de medarbejdere, der ikke kendte løsningen er hurtigt blevet glade for at anvende den.

Fordelene ved Bluebeam

I forhold til samarbejdet med øvrige partnere er Bluebeam også et vigtigt redskab, fortæller Hussein:

På Hotel Scandic Spectrum har vi linket alle tegninger sammen under granskningsprocessen. Det gør, at rådgiver lettere kan tilgå tegningerne, og se om tingene hænger sammen. At, der på en given tegning er linket direkte til en given detalje. Det er meget vigtigt.

 

Udfordringer

 • Opfyldelse af tidsplaner
 • Svært at linke tegninger
 • Svært at se om tingene hænger sammen

Løsninger

 • Bluebeam Revu
 • Bluebeam Studio

Fordele

 • Opret og rediger PDF-dokumenter
 • Foretag opmålinger
 • Sammenlign pdf-versioner
 • Link tegninger via hyperlinks
 • Anvend Bluebeam Studio til granskning
 • Opret 3d-PDF'er
 • Spar tid ved at samle hele projektet et sted

KONTAKT OS

Udfyld formularen og angiv hvad din henvendelse drejer sig om.
Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Relaterede cases


Brandsikring i 3D handler om kundefordele

I 2021 begyndte Alexander Alniemi og hans kollegaer hos Brandprojektering Sverige AB at se nærmere på Naviate Bimfire (software til digital brandsikring). I dag - 2 år senere - er Brandprojektering AB en af de virksomheder, der er kommet længst me... Læs mere

Udnyt fordelene ved BIM med klassifikation af data

Det nye OUH (Odense Universitetshospital) er hidtil det største nybyggede sygehusprojekt i Danmark. Det er et offentligt byggeri, hvilket betyder, at det for projektet er et lovkrav at BIM-modeller klassificeres jf. IKT-bekendtgørelsen 118 af 06-0... Læs mere