Gik du glip af Molio konferencen?

Fortvivl ikke! Vi har samlet lidt information om Symetris deltagelse på konferencen, der både bød på udfordringer og konkrete, praksisbaserede løsninger inden for bl.a. standardisering, Con Tech, informationsstrukturer, data og bæredygtighed. 

Gik du glip af Molio konferencen?

Symetri deltog på stand 9, hvor Product Management Consultant, Nicolai Karved
og BIM-konsulent, Mark Sung Brinkler viste, hvordan man kan efterleve kravene til strukturerede og standardiserede data i bygningsmodeller med Naviate og BIM SHARK. 

Digitalisering af byggedata med klassifikation

I casen Nyt OUH viste Symetri hvordan Naviate Nexus er med til at skabe konsistens på tværs af det nye OUH’s (Odense Universitetshospital) mange delprojekter, når der henvises til klassifikationssystemer og strukturering af projektets egenskaber ifm. projekterings- og udførelsesfasen. Hos NCC Engineering har Symetri rådgivet om brug af Naviate Nexus til intern kvalitetssikring, mens Brix & Kamp har anvendt Naviate Architecture til klassifikation af data.

Nyt OUH logo

Er du interesseret i at høre mere om Naviate?
Læs mere og download en gratis trail af Naviate her.

BIM Shark skaber struktur, overblik og sammenhæng

Hos Elgaard Architecture har BIM SHARK længe været den røde tråd, der binder B, I og M sammen i deres projekteringsarbejde. Et værdifuldt værktøj, der sikrer datakonsistens mellem bygningsdelsjournal, beskrivelser, tilbudslister, tegninger og fagmodel. BIM SHARK er på en brugervenlig måde med til at skabe overblik for alle på projektet og reducere risikoen for indtastningsfejl, da alt hænger sammen. Læs hele casen her.


Elgaard Architecture

Er du interesseret i at vide mere om BIM SHARK?
Læs mere og download en gratis trail af BIM SHARK her.

Nyheder

Symetri ekspanderer i Danmark

30 november 2023

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) fra HLM Group med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Læs mere
Nyheder

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

11 oktober 2023

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning. Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej.

Læs mere